Ελλάδα

Νέος τρόπος εγγραφής στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΕ

Ένας νέος τρόπος εγγραφής χρήση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΕ είναι διαθέσιμος για τους ασφαλισμένους του Οργανισμού.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο αναβάθμισης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχονται από τον ιστότοπο του ΟΑΕΕ, γνωστοποιείται στο ασφαλιστικό κοινό, η διαμόρφωση νέου περιβάλλοντος πρόσβασης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και η λειτουργία νέου τρόπου εγγραφής χρήστη μέσω TAXISnet.

Με το νέο τρόπο εγγραφής, δεν απαιτείται πλέον προσέλευση των χρηστών σε περιφερειακό τμήμα του ΟΑΕΕ για παραλαβή κλειδαρίθμου, ο οποίος είναι απαραίτητος για την ενεργοποίηση της εγγραφής. Η απλοποίηση της διαδικασίας εγγραφής χρήστη έχει πολλαπλά οφέλη καθώς ελαχιστοποιείται ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΕ, ενώ παράλληλα αποσυμφορεί τα περιφερειακά τμήματα του Οργανισμού ενισχύοντας την αποτελεσματικότητά τους.

Όσοι χρήστες δεν επιθυμούν την εγγραφή μέσω TAXISnet, παραμένει ενεργός και ο παλιός τρόπος εγγραφής που ίσχυε μέχρι σήμερα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ξηλώθηκε» συμμορία που είχε ρημάξει κοσμηματοπωλεία στην Αττική – Ο τρόπος δράστης και η λεία των 370.000 ευρώ
Αρχικά εντόπιζαν τα κοσμηματοπωλεία που θα χτυπούσαν και στη συνέχεια έκλεβαν οχήματα, τα οποία χρησιμοποιούσαν τόσο για την προσέγγιση των στόχων όσο και για τη διαφυγή τους
Ληστεία κοσμηματοπωλεία
Χειροπέδες σε 30χρονο που είχε στήσει «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών στη Μύκονο – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, κεταμίνη και μανιτάρια
Από τον έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις ιταλικές Αρχές για λαθροδιακίνηση
Μύκονος 7