Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Νίκαια: Είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα ο 28χρονος που προσπάθησε να βιάσει γυναίκα

Νίκαια: Είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα ο 28χρονος που προσπάθησε να βιάσει γυναίκα

Πριν λίγους μήνες είχε αποφυλακιστεί ο 28χρονος που συνελήφθη μετά την απόπειρα βιασμού και τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 20χρονης κοπέλας ξημερώματα της Κυριακής( 6/11/2022) στη Νίκαια.  

Ο 28χρονος που είχε οδηγηθεί στη φυλακή με την κατηγορία του βιασμού, όχι μόνο δεν συνετίστηκε αλλά προσπάθησε να επαναλάβει και πάλι τη φρικιαστική του πράξη. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του έβαλε μια 20χρονη η οποία επέστρεφε στο σπίτι της, στη Νίκαια.

Ο 28χρονος πλησίασε την 20χρονη και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Ωστόσο η κοπέλα του αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο 28χρονος να τη χτυπήσει. Στην συνέχεια, ο 28χρονος προσπάθησε να εξαφανιστεί στα στενά της Νίκαιας, ενώ η 20χρονη βρήκε τη δύναμη και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.  

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στον 28χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, o δράστης ήταν μεθυσμένος, ενώ είχε εκτίσει ποινή για το αδίκημα του βιασμού κι είχε αποφυλακισθεί πριν λίγους μήνες.  

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 28χρονος να βρίσκεται πίσω κι από άλλες επιθέσεις στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Μάλιστα κλήθηκαν δύο γυναίκες οι οποίες διαμένουν στα Καμίνια και πριν από δέκα ημέρες είχαν καταγγείλει απόπειρα βιασμού τους. Ωστόσο δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν στο πρόσωπο του συλληφθέντα, το άτομο που τους είχε επιτεθεί. 

Μαρίνος Αλειφέρης 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις