Ελλάδα

Νίκαια: Φωτογραφικό ντοκουμέντο με τη χειροβομβίδα που πέταξαν στο σπίτι του αρχιφύλακα των φυλακών Κορυδαλλού

Στο φωτογραφικό ντοκουμέντο που παρουσιάζει το newsit.gr, φαίνεται η χειροβομβίδα που περισυνέλλεξαν οι αρχές ενώ από αυτό που αναζητά η ΕΛ.ΑΣ είναι ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση και ποιος έδωσε την εντολή
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το εκρηκτικό μήνυμα στον αρχιφύλακα των φυλακών Κορυδαλλού, η ελαττωματική χειροβομβίδα που δεν έσκασε και τα πρόσωπα που έδωσαν την εντολή.

Αυτά είναι τα κομμάτια του παζλ που καλούνται να συνθέσουν οι αξιωματικοί του ελληνικού FBI, για να λύσουν το γρίφο με τον εμπρησμό του οχήματος και τη χειροβομβίδα στο προαύλιο του σπιτιού του 47χρονου αρχιφύλακα του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού.

Στο φωτογραφικό ντοκουμέντο που παρουσιάζει το newsit.gr, φαίνεται η χειροβομβίδα που περισυνέλλεξαν οι αρχές, ενώ αυτό που αναζητούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ είναι ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση και ποιος έδωσε την εντολή.

Χειροβομβίδα

Χειροβομβίδα

Οι αστυνομικοί μέσα απο καταθέσεις και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος, ενώ ως κίνητρο βλέπουν την ιδιότητα του 47χρονου ως αρχιφύλακα του Καταστήματος Κορυδαλλού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Συγκλονίζει ο αδερφός της 45χρονης – «Η αδερφή μου άλλαξε κλειδαριές, ο 48χρονος έμπαινε σπίτι της»
Το περιβάλλον του 48χρονου αρνείται ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας είχε συλληφθεί το 2016 στην Αλβανία - Νέα στοιχεία για το φονικό στη Νέα Σμύρνη
Ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Νέα Σμύρνη
Νοσοκομείο Μεταξά: Ο Ντύλαν στο πλευρό καρκινοπαθών – Η συγκινητική στιγμή με 88χρονη που κάνει χημειοθεραπεία
Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του Νοσοκομείου «Μεταξά», όταν η κ. Καλλιόπη ζήτησε για πρώτη φορά να χαϊδέψει τον Ντύλαν
ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ "ΜΕΤΑΞΑ" Πέμπτη 28 Μαΐου 2026. (ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)
Ιός του Δυτικού Νείλου: Το Πανεπιστήμιο Αθηνών εξετάζει την δημιουργία rapid test για έγκαιρη διάγνωση
H Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ έχει ξεκινήσει ερευνητική προσπάθεια για την ανάπτυξη ενός φορητού τεστ ταχείας διάγνωσης και χρησιμοποιούν μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης για την πρόβλεψη εξάρσεων
iStock