Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Νίκαια: «Κακοποιήθηκε σεξουαλικά» η 14χρονη – Βρέθηκε σε «φρικτή κατάσταση» λέει ο Κώστας Γιαννόπουλος

Νίκαια: «Κακοποιήθηκε σεξουαλικά» η 14χρονη – Βρέθηκε σε «φρικτή κατάσταση» λέει ο Κώστας Γιαννόπουλος

Μια νέα φρικιαστική υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς η 14χρονη Μαρκέλλα που είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν λίγες μέρες από τη Νίκαια, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στο Μαρκόπουλο. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» το παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά και σωματικά.

Σημειώνεται πως η απαγωγή της 14χρονης Μαρκέλλας συνέβη την Παρασκευή μπροστά στα έκπληκτα μάτια της αδερφής της. Τα δύο κορίτσια πήγαιναν στο φούρνο της γειτονιάς όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε και άρπαξε την 14χρονη.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» αποκάλυψε – μιλώντας στο Mega – πως το κορίτσι βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι απήχθη από πέντε άτομα: «Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους αυτές τις μέρες και κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά.

Αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν και αναγκάστηκαν να την αφήσουν να φύγει λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα». 

Όπως είπε το κορίτσι βρέθηκε σε φρικτή κατάσταση, ενώ επιβεβαίωσε πως στόχος τους ήταν να ωθήσουν την ανήλικη στην πορνεία. 

 

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

 

Ομαδικός βιασμός

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1 το κορίτσι κατάφερε να πάρει τηλέφωνο την οικογένειά της το βράδυ της Τετάρτης λέγοντας τους ότι βρίσκεται στο Μαρκόπουλο.

Οι γονείς της έσπευσαν στο σημείο και την παρέλαβαν.

Στη συνέχεια πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου η 14χρονη περιέγραψε τα όσα έζησε, κάνοντας λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες για πέντε άντρες που την άρπαξαν, την οδήγησαν σε άγνωστη τοποθεσία και την βίασαν ομαδικά.

Αφού την κακοποίησαν σεξουαλικά την παράτησαν στην περιοχή του Μαρκοπούλου.

Τέλος, σημειώνεται πως σύμφωνα με την μητέρα το κορίτσι είχε πέσει και πάλι θύμα αρπαγής πριν λίγες μέρες, την ώρα που πήγαινε σχολείο. Τότε ένας άνδρας την κρατούσε κλειδωμένη σε ένα υπόγειο όπου την κακοποίησε σωματικά και ψυχικά, μέχρι το κορίτσι να καταφέρει να αποδράσει.

Η οικογένεια της ανήλικης έκανε μήνυση, αλλά η Αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις