Ελλάδα

Νίκαια: Σοβαρά τροχαίο έξω από το γήπεδο της Προοδευτικής – Φωτογραφίες της τριπλής καραμπόλας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός μπροστά στο γήπεδο της Προοδευτικής στη Νίκαια στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης. Τρία αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε σοβαρό τροχαίο.

Από την τριπλή καραμπόλα στη Νίκαια έκλεισε, προσωρινά, το ρεύμα προς το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο καθώς προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Το ατύχημα συνέπεσε με τη λήξη του αγώνα της γηπεδούχου Προοδευτικής με τον ΑΟ Καραβά για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το ένα ΙΧ «καρφώθηκε» σε ένα δέντρο, ενώ στο κόκκινο όχημα διακρίνεται ένα σκασμένο λάστιχο.

troxaio Nikaia piraeuspress

troxaio Nikaia  piraeuspress

Σύμφωνα το Piraeuspress.gr, δεν υπήρξε, ευτυχώς, κάποιος σοβαρός τραυματισμός, ενώ τις συνθήκες του πολλαπλού ατυχήματος διερευνά η Τροχαία της Νίκαιας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από παλαιότερη σύλληψη του ενός εκ των τριών συλληφθέντων για την έκρηξη στην Πλάκα
Το βίντεο αφορά την φερόμενη δράση του 34χρονου ο οποίος είχε επιχειρήσει να διαρρήξει ένα σπίτι όμως ο ιδιοκτήτης, ο οποίος ήταν και αστυνομικός, τον ακινητοποίησε και του πέρασε χειροπέδες
Έκρηξη στην Πλάκα: Βίντεο ντοκουμέντο από παλαιότερη σύλληψη του ενός εκ των τριών συλληφθέντων
Χωριάτικο: Αποκαλύψεις που «καίνε» από στενό συνεργάτη του Άγγελου Γιαννακόπουλου – «Η μαστροπεία η κύρια πηγή εσόδων»
Όπως είπε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος δεν έπαιρνε καμία απόφαση χωρίς να ακούσει τη γνώμη των έμπιστών του με τον Ρίζο Ρίζο να είναι το δεξί του χέρι
Το Χωριάτικο
Άρτα: Αθώος ο οφθαλμίατρος για παθητική δωροδοκία – Κατηγορήθηκε ότι ζήτησε «φακελάκι» για να χειρουργήσει ηλικιωμένη
«Ο καταγγέλλων υπέπεσε σε πλήθος αντιφάσεων ως προς τον χρόνο και την περιγραφή των υποτιθέμενων πραγματικών περιστατικών και δεν έπεισε το δικαστήριο»
istock
Συγκλονίζει θύμα του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού για τους εμπρησμούς στη Γλυφάδα: «Μου είπε ότι θα με σκοτώσει»
«Από θαύμα δεν ήταν μέσα η κόρη μου, είχε βίαιη συμπεριφορά και την απειλούσε, ήθελε να μας σκοτώσει» λέει ο πατέρας της 36χρονης πρώην συντρόφου του 45χρονου
Γλυφάδα: Συγκλονίζει θύμα του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού για τους εμπρησμούς – «Μου είπε ότι θα με σκοτώσει»