Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Νίκαια: Συγκλονιστικά βίντεο λίγα λεπτά μετά την απόπειρα βιασμού της 20χρονης

Νίκαια: Συγκλονιστικά βίντεο λίγα λεπτά μετά την απόπειρα βιασμού της 20χρονης

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια γυναίκα 20 ετών τα ξημερώματα της Κυριακής – που έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού – όταν επέστρεφε σπίτι της στη Νίκαια μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Εκεί ένας άνδρας 28 ετών την άρπαξε και προσπάθησε να τη βιάσει. 

Η γυναίκα αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο άνδρας να την χτυπήσει άγρια… Η 20χρονη κοπέλα γλίτωσε τον βιασμό, καθώς ο δράστης τράπηκε σε φυγή μετά από τις φωνές των γειτόνων στην Νίκαια.

Λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας, με αλβανική υπηκοότητα, συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ η 20χρονη τον αναγνώρισε αμέσως και μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα μόλις αντίκρισε τη φωτογραφία του.

Το Star μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων βίντεο ντοκουμέντο, λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση. Στο βίντεο φαίνεται η αγωνιώδης προσπάθεια της κοπέλας να ξεφύγει από τα χέρια του και μόλις το καταφέρνει αρχίζει να χτυπά τρομοκρατημένη τα κουδούνια καλώντας σε βοήθεια. 

Ακούγεται, δε, να λέει: «Ανοίξτε μου, βοήθεια, μην ξανάρθει».

Το βίντεο μετέδωσε και ο τηλεοπτικός σταθμός Mega:

 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega διακρίνεται ο 28χρονος δράστης μόλις λίγα λεπτά μετά την απόπειρα βιασμού. Ο ίδιος μπαίνει σε ένα κατάστημα ψιλικών και αγοράζει μια μπύρα, σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό.

Η υπάλληλος έκλεισε την πόρτα μόλις βγήκε από το μαγαζί ο 28χρονος, ενώ ο δράστης κάθισε έξω από το κατάστημα και παρακολουθούσε τις κινήσεις της. Η κοπέλα ενημέρωσε τον προϊστάμενό της και κάλεσαν την αστυνομία. 

 

Ο 28χρονος είχε βγει πριν λίγο καιρό από τη φυλακή, καθώς είχε καταδικαστεί για ακόμη μια απόπειρα βιασμού.

Η κοπέλα μίλησε στο newsit.gr για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. «Είναι παραμορφωμένο όλο μου το κεφάλι από τα χτυπήματα» είπε και περιέγραψε πως κατάφερε και γλίτωσε τα χειρότερα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις