Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης του 37χρονου

Νίκαια κύκλωμα πλαστές ταυτότητες

Ένα σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της μαφιόζικης εκτέλεσης ενός 37χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Νίκαια έρχεται στο φως. Η δολοφονία έχει καταγραφεί καρέ καρέ από κάμερα ασφαλείας. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Η εκτέλεση έγινε το βράδυ της Τρίτης (16.11.2021) στη Νίκαια. Από το βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται πως οι δράστες ήθελαν να «τελειώσουν» το θύμα τους. Ο εκτελεστής δεν διστάζει να βγει σχεδόν ο μισός μέσα από το αυτοκίνητο για να πυροβολήσει και να αποτελειώσει τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου!

Ένα μαύρο αυτοκίνητο μπαίνει στο βενζινάδικο, ενώ ο ιδιοκτήτης στέκεται όρθιος και μιλάει με τον φίλο του, τον τραυματία από την επίθεση.

Καθώς το αυτοκίνητο σταματά, κατεβαίνει το παράθυρο από το πίσω δεξιά κάθισμα και ο εκτελεστής αρχίζει να πυροβολεί το θύμα του. Επικρατεί πανικός.

Είναι τόσο προμελετημένο το έγκλημα, που ο δράστης που κάθεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όχι μόνο έχει σιγαστήρα στο πιστόλι του, αλλά έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και φορά γάντια. Ίσως γνωρίζει πως στο χώρο υπήρχε κάμερα ασφαλείας.

Αφού έχει δεχτεί τις πρώτες σφαίρες και έχει πέσει στο έδαφος το θύμα, ο εκτελεστής βγαίνει σχεδόν ο μισός από το παράθυρο και του δίνει τη χαριστική βολή!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το nantiareport

Στόχος της εκτέλεσης ήταν ένας 37χρονος, αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να είχε χρέος από ναρκωτικά ύψους 200.000 ευρώ!

Οι δράστες της επίθεσης διέφυγαν μετά την εκτέλεση, με το αυτοκίνητο, το οποίο το είχαν κλέψει τον Οκτώβριο από τα νότια προάστια, το έκαψαν στην περιοχή του Κηφισού. 

Η εκτέλεση στη Νίκαια είναι πανομοιότυπη με μια άλλη που είχε γίνει πριν από λίγο καιρό στα Τίρανα. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις