Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία με την 7χρονη Παναγιώτα

Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία με την 7χρονη Παναγιώτα

Είναι η στιγμή που άλλαξε για πάντα τις ζωές πολλών ανθρώπων. Η ώρα που το βαρύ φορτηγό έπεσε πάνω στο άτυχο κοριτσάκι στη Νίκαια και του στέρησε τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του ενώ ο οδηγός, βρέθηκε ξαφνικά κατηγορούμενος για το πιο φρικτό δυστύχημα με θύμα ένα παιδάκι.

Η ώρα που έγινε το κακό, έχει καταγραφεί σε κάμερα. Στην εικόνα φαίνεται η θεία της άτυχης μικρούλας να κατεβαίνει από το λευκό λεωφορείο, έχοντας μαζί της την κόρη της αλλά και την 7χρονη ανιψιά της, μετά το μπάνιο τους σε κοντινό προορισμό.

Προσπαθούν να περάσουν το δρόμο. Εκεί βρίσκεται σταματημένο και το μοιραίο φορτηγό. Το επόμενο δευτερόλεπτο, πάγωσε ο χρόνος…

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Star:

 

Κανείς δεν ξέρει για την ώρα, τι πραγματικά συνέβη. Μετά το συμβάν, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του φορτηγού φώναζε ότι δεν έφταιγε εκείνος.

Ο πατέρας της μικρής Παναγιώτας ωστόσο, μιλώντας μετά την τραγωδία, υποστήριξε ότι ο οδηγός πέρασε με κόκκινο.

Click4More: Τραγωδία στη Νίκαια: «Ακούγαμε τα ουρλιαχτά και φωνάζαμε στον οδηγό να σταματήσει»

Πολλοί λένε ότι τα φανάρια στο σημείο δεν είναι σωστά ρυθμισμένα. Η έρευνα αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στα αίτια. Το αποτέλεσμα ωστόσο παραμένει και δυστυχώς δεν αλλάζει για την οικογένεια της μικρής Παναγιώτας. Απαρηγόρητος ο πατέρας της, δε μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του λέγοντας ότι σκοτώθηκε «το αγγελάκι μου».

 

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις