Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Νικήτας Κακλαμάνης: «Αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει» δήλωσε για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε στο Ρέντη

Νικήτας Κακλαμάνης: «Αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει» δήλωσε για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε στο Ρέντη

Με την ιδιότητα του γιατρού ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης αναφέρθηκε στον 31χρονο αστυνομικό που παλεύει για τη ζωή του, μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του από φωτοβολίδα χούλιγκαν στου Ρέντη.

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Φοβάμαι ότι 15 λεπτά με την καρδιά σταματημένη, οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει αν επιζήσει αυτό το παιδί. Όσο σκληρό και αν είναι αυτό για τη μάνα του, τον πατέρα του, τη γυναίκα του», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης στο One, αναφερόμενος στον αστυνομικό που τραυματίστηκε από χούλιγκαν στου Ρέντη.

Ο άτυχος αστυνομικός αυτή τη στιγμή βρίσκεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας. Προκειμένου να σωθεί η ζωή του, οι γιατροί έχουν προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού.

«Κάποιοι μπορεί να πουν ότι λαϊκίζω. Σκεφτείτε να μην ήταν ο αστυνομικός και να ήταν πολίτης στη θέση του, τι θα είχε συμβεί. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, ο κόσμος, η πολιτεία, οι συνάδελφοι του, ο κόσμος που παρακολουθεί στην τηλεόραση, αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση», συμπλήρωσε.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις