Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νίκος Γρηγορίου: Σπαραγμός για τον νεαρό επισμηναγό που χάθηκε στη Λάρισα [pics]

Νίκος Γρηγορίου: Σπαραγμός για τον νεαρό επισμηναγό που χάθηκε στη Λάρισα [pics]

Πένθος στην Πολεμική Αεροπορία για τον 34χρονο χειριστή, που χάθηκε τόσο άδοξα στην αεροπορική τραγωδία της Λάρισας…

Συγκλονισμένοι συνάδελφοι και φίλοι του επισμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας Νίκου Γρηγορίου από τον ξαφνικό χαμό του, μετά την πτώση του μονοκινητήριου αεροσκάφους στην Τερψιθέα της Λάρισας.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το νήμα της ζωής του έμπειρου επισμηναγού κόπηκε τόσο πρόωρα, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με το αεροσκάφος του φίλου του, Διονύση Τσεκούρα.

Τους δύο άντρες συνέδεε η αγάπη για τα αεροσκάφη, μια αγάπη που έμελλε να στερήσει τη ζωή και των δύο, στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες.

Ο Νίκος Γρηγορίου, μεγάλωσε στην Αμφιλοχία και μπήκε στην Σχολή Ικάρων. Πετούσε με αεροσκάφη “Φάντομ” και υπηρετούσε στην 348 Μοίρα.

Όταν η Μοίρα έκλεισε φέτος το καλοκαίρι, μετατέθηκε στην 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα, όπου παρουσιάστηκε και υπηρετούσε ως χειριστής.

Το προφίλ του στο Facebook όπου συνήθιζε να ανεβάζει φωτογραφίες από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, γέμισε μηνύματα σπαραγμού από τους φίλους του που θέλησαν να πουν με αυτόν τον τρόπο, το τελευταίο αντίο στον γελαστό επισμηναγό…

ΦΩΤΟ: Facebook

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε