Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Νίκος Παλαιοκώστας: Γιατί δεν αποφυλακίζεται απόψε ο διαβόητος βαρυποινίτης

Νίκος Παλαιοκώστας: Γιατί δεν αποφυλακίζεται απόψε ο διαβόητος βαρυποινίτης
thebest.gr

Δεν θα αποφυλακιστεί τελικά απόψε ο Νίκος Παλαιοκώστας. Ο 61χρονος βαρυποινίτης μετράει ώρες μέχρι να διαβεί την πύλη εξόδου των φυλακών Αγίου Στεφάνου της Πάτρας.

Παρότι έχει ανακοινωθεί πως ο Νίκος Παλαιοκώστας βγαίνει από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών, αυτό αποφασίστηκε να γίνει την Πέμπτη (07.10.2021), καθώς απόψε έπρεπε, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του να μεταβεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών για αιμοκάθαρση, σημειώνει το Tempo24.news.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη (06.10.2021), η αίτηση αποφυλάκισης που είχε υποβάλει, μέσω των δικηγόρων του, ο διαβόητος βαρυποινίτης, έγινε ομόφωνα δεκτή από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ο 61χρονος διαβόητος ληστής τραπεζών και απαγωγέας του μεγαλοβιομήχανου Αλέξανδρου Χαΐτογλου, θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κατ’ οίκον στα Τρίκαλα, αλλά, παράλληλα, θα έχει τη δυνατότητα εξόδου δύο φορές την εβδομάδα.

Στο σκεπτικό της απόφασης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κοζάνης γίνεται αναφορά στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει (σ.σ. οξεία νεφρική ανεπάρκεια και ανεπανόρθωτη βλάβη στην ωχρά κηλίδα), αλλά και στην «κόσμια» συμπεριφορά του στα 16 χρόνια κράτησης στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Click4more: Αποφυλακίζεται ο διαβόητος βαρυποινίτης Νίκος Παλαιοκώστας – Τι είπαν οι δικηγόροι του στο newsit.gr

Μέχρι σήμερα, ο Νίκος Παλαιοκώστας βρισκόταν κρατούμενος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, ενώ είχε καταδικαστεί σε ποινή 197 ετών και 376 μηνών για σωρεία αδικημάτων.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις