Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Νίκος Βέρτης: Ξανά στην πίστα, ανοίγει το ΥΤΟΝ μετά το ολιγοήμερο «λουκέτο»

Νίκος Βέρτης: Ξανά στην πίστα, ανοίγει το ΥΤΟΝ μετά το ολιγοήμερο «λουκέτο»

Χαράς ευαγγέλια για τους θαυμαστές του γνωστού τραγουδιστή. Ο Νίκος Βέρτης θα εμφανιστεί κανονικά από το Σαββατοκύριακο στο ΥΤΟΝ, αφού το δικαστήριο ανέστειλε την απόφαση για «λουκέτο».

Το περασμένο Σάββατο (21.08.2021) σε έλεγχο μεικτού κλιμακίου της αστυνομίας στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης εντοπίστηκαν πελάτες χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, πελάτες που ήταν όρθιοι ενώ απαγορεύεται, ενώ δεν υπήρχε σήμανση για τον αριθμό των πελατών που μπορούν να βρίσκονται στο μαγαζί.

Οι αρχές επέβαλαν στο κέντρο επταήμερο λουκέτο και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Η εταιρία όμως προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και η απόφαση για «λουκέτο» ανεστάλη, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος του ΥΤΟΝ, Γιώργος Κλεφτοδήμος.

Έτσι, αυτό το Σάββατο και την Κυριακή, ο Νίκος Βέρτης θα εμφανιστεί κανονικά στη σκηνή του ΥΤΟΝ.

Η ανακοίνωση του ΥΤΟΝ

«Με Προσωρινή Διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, η εκτέλεση της αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης μας παύει από σήμερα.

Το ΥΤΟΝ The Music Show θα φιλοξενήσει κανονικά το κοινό του το προσεχές Σάββατο 27/8 και Κυριακή 28/8.

Όπως πράξαμε και μέχρι τώρα, θα εκπληρώσουμε κι αυτή τη φορά στο ακέραιο το χρέος μας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας.

Απευθύνουμε, ωστόσο, έκκληση στην Πολιτεία να επαναξιολογήσει τούτη την ώρα την «επιλογή» της να αξιώνει από όλους εμάς που διακονούμε τη ψυχαγωγία – διασκέδαση να επιτελούμε «αστυνομικού τύπου» καθήκοντα. Δεν μας αρμόζει, δεν Της πρέπει.

Φυλάσσουμε την υγεία μας, φροντίζουμε όμως και τη ψυχή μας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις