Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Νίκος Χαρδαλιάς: Συνέντευξη Τύπου με δημοσιογράφους μετά τις καταστροφικές φωτιές

Χαρδαλιάς Νίκος Χαρδαλιάς

Μπορεί ο Νίκος Χαρδαλιάς να ενημέρωνε δυο φορές την ημέρα για τις φωτιές τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο η ενημέρωση αυτή γινόταν χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, κάτι που προκάλεσε την έντονη κριτική της αντιπολίτευσης, αλλά και της ΕΣΗΕΑ η οποία τοποθετήθηκε για το ζήτημα με σχετική ανακοίνωση.

Έτσι την Τρίτη, 10.08.2021, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναμένεται να ερωτηθεί για… όλα καθώς σε αυτήν θα δώσουν το παρών και δημοσιογράφοι.

«Αύριο, 10 Αυγούστου και ώρα 14.00, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής (Ριζαρείου 1 και Μικράς Ασίας, Χαλάνδρι).

Παρακαλούνται οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας που επιθυμούν να καλύψουν τη συνέντευξη, να δηλώσουν συμμετοχή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση press@civilprotection.gr ως αύριο, 10 Αυγούστου, ώρα 10.00.

Click4more: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πρώτος εγώ ζητώ συγγνώμη – Οι ευθύνες θα αποδοθούν όποτε πρέπει και σε όποιον πρέπει» – Δείτε το βίντεο

Επισημαίνεται ότι για λόγους προστασίας από Covid-19, είναι δυνατή η συμμετοχή ως 20 δημοσιογράφων. Δυνατή η φωτογραφική κάλυψη / θα δοθεί pool από ΕΡΤ» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις