Ελλάδα

Νηπιαγωγός καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομηρίας και ξυλοδαρμού από άνδρα που γνώρισε μέσω διαδικτύου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκάρει η περιγραφή μιας 40χρονης νηπιαγωγού, που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ομηρίας και ξυλοδαρμού από άνδρα που γνώρισε στο Facebook.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ένας 35χρονος που γνώρισε μέσω διαδικτύου πριν από μία εβδομάδα την ξυλοκόπησε, την βασάνισε και την εκβίασε. 

Η γυναίκα έψαχνε για δουλειά και εμπιστεύτηκε κάποιον που γνώρισε μέσω ιντερνετ και όπως αναφέρει έζησε έναν εφιάλτη.

«Μου είπε ότι δούλευε σε κατασκευαστική εταιρία και μπορούσε να με βοηθήσει. Ήρθε και με πήρε με το αυτοκινητικό του από το σπίτι μου και πήγαμε για φαγητό. Ήταν πολύ ευγενικός και πρόθυμος να με στηρίξει. Μετά το δείπνο μου ζήτησε να πάμε σπίτι του για να πάρει τον φορτιστή του που είχε ξεχάσει και εκεί άρχισε η κόλαση μου», τονίζει μιλώντας στην εκπομπή T-live.

Όταν πήγαν στο σπίτι του άνδρα συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την 40χρονη να καταγγέλλει. «Κατά τη σεξουαλική πράξη αντιλήφθηκα ότι ήθελε να με βγάλει βίντεο με το κινητό του. Του το είπα και εκείνος το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Τον πίστεψα και κοιμηθήκαμε μαζί. Την επόμενη μέρα το πρωί που ξυπνήσαμε αντιλήφθηκα ότι είχε κρυμμένη κάμερα και στο σαλόνι».

Στην συνέχεια η νηπιαγωγός περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που υποστηρίζει ότι έζησε. «Μου ζήτησε να κάνουμε κάτι ερωτικό και αντέδρασα. Τότε πήρε μια γυναίκα τηλέφωνο και την εκβίαζε με ροζ βίντεο με αντάλλαγμα χρηματικό ποσό. Τρομοκρατήθηκα. Άρχισα να τον βρίζω και προσπάθησα να φύγω. Τότε μου έδωσε γροθιά στο πρόσωπο, μετά απανωτά χαστούκια και στη συνέχεια προσπάθησε να με πνίξει. Πάλευα με όλες μου τις δυνάμεις να ξεφύγω, αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Άρπαξα το τηλέφωνο και πήρα την αστυνομία και τότε άρχισε να με παρακαλάει να κλείσω το τηλέφωνο προτείνοντάς μου να μου δώσει χρήματα».

Η 40χρονη κατάφερε να ξεφύγει και στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας όπου κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό και ομηρία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ανακριτής ζητά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην υπόθεση Μαζωνάκη - Αλλαγή πλεύσης από τον γιατρό για την προσωρινή κράτηση 
«Γκάζι» πατάει ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη στο ιατρείο των δύο προφυλακισμένων γιατρών της...
Οι 2 κατηγορούμενοι γιατροί
Το μήνυμα του Γιώργου Μαζωνάκη στην προφυλακισμένη γιατρό για την πλασμαφαίρεση - «Αγαπητή μου, δεν είμαι για να δίνω τέτοια ποσά»
«Αντιλαμβάνομαι πως ζείτε έναν εφιάλτη. Όταν μπορέσεις πάρε με» έγραψε ο υπνοθεραπευτής στη γιατρό όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του τραγουδιστή
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και το εσωτερικό της κλινικής στο Κολωνάκι 25
Γιώργος Μαζωνάκης: Ο αφόρτιστος απινιδωτής, η γραμμή που έδωσε η γιατρός και το μήνυμα του υπνωτιστή «θα τον στριμώξω εγώ»
«Δεν είχα ιδέα ότι τα μηχανήματα ήταν παράνομα, νομίζαμε ότι όλα ήταν νόμιμα. Είπα στην πρώτη μου κατάθεση ότι ο Μαζωνάκης ήρθε στις 15:30 γιατί αυτή ήταν η γραμμή που μας έδωσε η γιατρός» υποστήριξε στον ανακριτή η 55χρονη νοσηλεύτρια
Γιατρός 8
H στιγμή της έκρηξης σε κτίριο στην Πλάκα, πανικόβλητοι τρέχουν πελάτες ξενοδοχείου - Εικόνες απόλυτης καταστροφής από το σημείο
Το κτίριο όπου σημειώθηκε η έκρηξη έχει διαλυθεί πλήρως ενώ υπάρχουν θραύσματα και συντρίμμια σε μεγάλο κομμάτι του δρόμου - Η πυροσβεστική αναζητά 5 άτομα - «Σώθηκα από θαύμα» λέει αυτόπτης μάρτυρας
Έκρηξη στην Πλάκα
10