Ελλάδα

Νόμιμη μετά από 23 χρόνια λειτουργίας η δημοτική συγκοινωνία του Πειραιά

Νόμιμη είναι πλέον η Δημοτική Συγκοινωνία του Πειραιά. Αν και λειτουργεί εδώ και 23 χρόνια δεν είχε την απαιτούμενη άδεια.

 ο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ενέκρινε τη σχετική αδειοδότησή της και όπως δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης «το επόμενο βήμα είναι να προχωρήσουμε στον εκσυγχρονισμό του στόλου μας, προκειμένου σταδιακά, η Δημοτική μας Συγκοινωνία να αποτελείται από σύγχρονα και ασφαλή οχήματα».

Σήμερα η Δημοτική Συγκοινωνία του Πειραιά έχει εννέα οχήματα, έναντι 16 όταν ξεκίνησε τη λειτουργία της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση του κυκλώματος που εξαπατούσε πολίτες και από την επιχείρηση σύλληψης των μελών του
Στο βίντεο διακρίνεται ένα μέλος του κυκλώματος να συναντά μια ηλικιωμένη έξω από μια πολυκατοικία και να συνομιλούν και στη συνέχεια εκείνη ανυποψίαστη να του δίνει κάτι
Η στιγμή που μέλος του κυκλώματος συναντά μια ηλικιωμένη