Ελλάδα

“Νονός” ή serial killer ο μανιακός που πυροβόλησε στο Μικρολίμανο; Ανθρωποκυνηγητό για τον γκριζομάλλη με το καλάσνικοφ

- Έχουν φωτογραφίες του και περιγραφή του τζιπ με το οποίο διέφυγε οι αστυνομικοί
- Οι μάρτυρες μιλούν για έναν πενηντάρη, με γκρίζα μαλλιά αλβανικής καταγωγής
- Έρευνες της Ασφάλειας σε τρία σημεία στην Αττική αυτή την ώρα
- Πριν πυροβολήσει στο Μικρολίμανο είχε κάνει τρεις ακόμη επιθέσεις με καλάσνικοφ λένε οι αστυνομικοί
- Στοιχεία πως είναι ο δολοφόνος του άνδρα που σκοτώθηκε στο μπαρ στο Μεταξουργείο

Σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται σιγά, σιγά στο φως μετά το πρωτοφανές περιστατικό με τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ μέσα στο κατάστημα στο Μικρολίμανο τα ξημερώματα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο να πρόκειται για μανιακό δολοφόνο, έναν serial killer, που σκορπά στο πέρασμά του τραυματίες, όπως τα ξημερώματα, αλλά και τουλάχιστον έναν νεκρό, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι ο άνθρωπος που έχει επιτεθεί με πολεμικό όπλο σε άλλα τρία καταστήματα τους περασμένους μήνες.

Υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες πως τα ξημερώματα ο άνδρας διαπληκτίστηκε με δύο άτομα, αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το γεγονός ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ σε κλειστό χώρο τραυματίζοντας 11 άτομα, αλλά ίσως μπορεί να οδηγήσει κάπου τις έρευνες.

“Πενηντάρης με γκρίζα μαλλιά και αλβανικής καταγωγής ο δράστης”

Ωστόσο οι περισσότεροι μάρτυρες δίνουν άλλη περιγραφή. Πως ο άνδρας απλά βγήκε από το κατάστημα και στη συνέχεια επέστρεψε και δίχως καμιά αιτία άρχισε να πυροβολεί, φωνάζοντας μάλιστα πως θα τους σκοτώσει όλους.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους φωτογραφίες με το πρόσωπο του άνδρα. Ο φωτογράφος του καταστήματος τον φωτογράφησε ενώ ήταν στο εσωτερικό του καταστήματος και έδειχνε να διασκεδάζει.

Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για έναν πενηντάρη άνδρα με γκρίζα μαλλιά που είναι μάλλον αλβανικής καταγωγής.

Οι αστυνομικοί παράλληλα ερευνούν και τα αποτυπώματα που άφησε στο κατάστημα. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν υποψίες πως είναι σεσημασμένος καθώς έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε ληστεία.

Οι μάρτυρες περιέγραψαν μάλιστα στους αστυνομικούς και το τζιπ με το οποίο διέφυγε και έτσι οι έρευνες κινούνται πλέον σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κάμερες καταστημάτων στη γύρω περιοχή για να δουν το αρχικό δρομολόγιο διαφυγής του δράστη και σ τη συνέχεια τα πλάνα από τις κάμερες της τροχαίας στους δρόμους για να δουν την πορεία του και την περιοχή στην οποία κατευθύνθηκε.

Φοβούνται ότι έχουν να κάνουν με μανιακό

Ήδη οι πληροφορίες του newsit μιλούν για έρευνες σε τρεις κοντινές μεταξύ τους περιοχές της Αττικής.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο άνδρας δεν είναι άγνωστος στις διωκτικές αρχές. Ίσως πρόκειται για άτομο που έχει κάποια σχέση με ομάδες που δρουν τη νύχτα, ωστόσο η συμπεριφορά του ξεπερνάει ακόμη και τα όρια της δράσης των νονών της νύχτας που σε καμιά περίπτωση, τουλάχιστον ως τώρα, δεν έχουν χτυπήσει σε καταστήματα που είναι σε λειτουργία και μάλιστα εναντίον θαμώνων.

Τώρα οι αστυνομικοί περιμένουν (από ώρα σε ώρα) τα αποτελέσματα της έρευνας στις βολίδες που εντοπίστηκαν στους χώρους του καταστήματος στο Μικρολίμανο για να τις συγκρίνουν με εκείνες που εντοπίστηκαν σε άλλες τρεις περιπτώσεις. Πρώτα απ’ όλα στην επίθεση με τον νεκρό άνδρα και τη γυναίκα που τραυματίστηκε ελαφρά στο μπαρ στην περιοχή του Μεταξουργείου όταν ένας άγνωστος πέρασε με τζιπ και γάζωσε το κατάστημα.
Παράλληλα θα ερευνηθούν τα ευρήματα από την επίθεση κατά του καφενείου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα λίγες μέρες μετά, αλλά και οι σφαίρες που έπεσαν σε άλλο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας λίγες μέρες πριν τη δολοφονική επίθεση στο μπαρ του Μεταξουργείου

Όλες αυτές οι επιθέσεις μοιάζουν να έχουν τρία κοινά χαρακτηριστικά. Το καλάσνικοφ, το γεγονός ότι ο δράστης κινούνταν με τζιπ, αλλά και το ότι και τα τρία καταστήματα ήταν σε λειτουργία.

Εάν αποδειχθεί πως πρόκειται για τον ίδιο δράστη τότε οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να απαντήσουν το επόμενο ερώτημα. Το γιατί αυτές οι επιθέσεις, γιατί αυτός ο τρόπος και κυρίως γιατί με τόσα πολλά θύματα…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με την 16χρονη λίγο πριν καταρρεύσει έξω από το κλαμπ στο Γκάζι - Ήταν με φίλες της σε ψιλικατζίδικο
Οι αστυνομικές αρχές που δεν ενημερώθηκαν από το νοσοκομείο για το περιστατικό έχασαν πολύτιμο χρόνο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την ανήλικη
Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο με την 16χρονη πριν καταρρεύσει έξω από το κλαμπ – Ήταν με φίλες της σε ψιλικατζίδικο
9
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όλα είναι ψέματα, είμαι καθαρός και θα κινηθώ νομικά» λέει ο «Φραπές» για Jaguar και 2,5 εκατ. ευρώ
«Με είδε κανείς στο Ηράκλειο να κυκλοφορώ με Jaguar; Ένα αγροτικό έχω, φορτωμένο μέρα και νύχτα ζωοτροφές» - «Αν νομίζουν όλοι ότι θα ξεπλυθούν πάνω μου, θα γελάσουμε καλά. Θα πέσουν πολλοί. Εγώ δε θα πέσω γιατί είμαι καθαρός»
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
20
Η στιγμή που το ασθενοφόρο φτάνει στο σημείο που κατέρρευσε η 16χρονη στο Γκάζι - Ο πατέρας ενημέρωσε την αστυνομία
Αναμένεται η νεκροψία νεκροτομή για να δοθούν απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο του κοριτσιού - Η Αστυνομία δεν ενημερώθηκε για το συμβάν ούτε από το ΕΚΑΒ ούτε από το νοσοκομείο
Γκάζι