Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Novartis: Αρνείται τις επαφές του με πολιτικούς ο ιδιοκτήτης της διαφημιστικής

Novartis

Καμία συνδιαλλαγή με πολιτικά πρόσωπα δεν ο ιδιοκτήτης της διαφημιστικής εταιρείας που κατηγορείται για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος στην υπόθεση Novartis, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Απόστολο Λύτρα.

Το εν λόγω πρόσωπο, εκδότης και διαφημιστής, έχει κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου ξεπλύματος βρόμικου χρήματος από τους εισαγγελείς διαφθοράς.

Συγκεκριμένα ο κ.Λύτρας τονίζει πως «δεν υπάρχει καμία υπετιμολόγηση στις συναλλαγές και τις διαφημίσεις της Novartis που καταχωρίζονταν στο περιοδικό του εντολέα μου(δηλαδή οι χρεώσεις της Novartis ήταν αντίστοιχες με τις χρεώσεις των άλλων εταιριών). Επίσης δεν υφίσταται εικονικότητα στις συναλλαγές , όλα τα τιμολόγια αντιστοιχούν σε υπηρεσίες που παρείχε ο εντολέας μου στη Novartis.

Ο ίδιος δεν γνωρίζει κανένα πολιτικό προσωπο , δεν ειχε ποτέ οποιαδήποτε επαφή με πολιτικό πρόσωπο , πολλώ δε μάλλον συναλλαγές ή γνώση για συναλλαγές τρίτων με πολιτικά πρόσωπα.

Τη σχέση του με τον κ.Φρουζή και άλλους υπαλλήλους της Novartis θα την εξηγήσω ενώπιον των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις