Ελλάδα

Novartis: “Αθλιότητα οι αναφορές για εμπλοκή μου στην υπόθεση” αναφέρει ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης

Την θέση του για πληροφορίες που τον εμπλέκουν με την υπόθεση της Novartis θέλησε να ξεκαθαρίσει το πρώην στέλεχος της εταιρείας, Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης.

Με δελτίο τύπου, ο κ. Δεστεμπασίδης αναφέρει πως η οποιαδήποτε αναφορά για εμπλοκή του στο σκάνδαλο της Novartis είναι μια αθλιότητα, και πως έχει υποβληθεί σε ελέγχους που αποδεικνύουν την διαφάνεια των εισοδημάτων του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει

“Έχω γίνει αποδέκτης δημοσιογραφικών πληροφοριών ότι ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση Novartis, απολογούμενος στην Εισαγγελία Διαφθοράς ανέφερε ότι παρέδωσε χρήματα σε εμένα, ως δήθεν αντάλλαγμα για τις διαφημιστικές καταχωρήσεις της εταιρείας.

Πρόκειται για μία τερατώδη αθλιότητα αρρωστημένων εγκεφάλων από τη διαφθορά. Κατασκευασμένα μυθεύματα για να παραπλανήσουν τις δικαστικές Αρχές από την ουσία της υπόθεσης και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που εμπλέκονται.

Όταν διασταυρώσω ότι οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, θα προσφύγω άμεσα στην ποινική και αστική Δικαιοσύνη εις βάρος του λασπολόγου Β… και των υποκινητών του.

Υπενθυμίζω ότι έχω ελεγχθεί τόσο από τον εσωτερικό έλεγχο της εταιρείας, όσο και από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές, οι οποίες διακρίβωσαν την επαγγελματική μου ακεραιότητα και τη διαφάνεια των εισοδημάτων μου αντίστοιχα.

Δηλώνω για άλλη μια φορά ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν φοβάμαι και δεν εκβιάζομαι από κανέναν, πόσω μάλλον από πρόσωπα που εμπλέκονται στη διαφθορά και αμαυρώνουν το δημόσιο βίο.

Ανυπομονώ να αντιπαρατεθώ μαζί τους, ενώπιον της Δικαιοσύνης, γιατί έχω επιλέξει να είμαι με το μέρος της αλήθειας και της κοινωνίας”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τουρίστρια έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρόδο και έσπασε τη σπονδυλική της στήλη - «Θα κάνει 2 μήνες να ξανά περπατήσει»
Η 20χρονη Χόλι Σίφορντ νοσηλεύεται στη Ρόδο, ενώ συγγενείς της κάνουν έκκληση για δωρεές προκειμένου να καλυφτούν τα έξοδα και να μεταφερθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για να λάβει την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη
Η 20χρονη Χόλι Σίφορντ