Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Novartis – Έκλεισε τα σύνορα το δικαστικό συμβούλιο για τον Μανιαδάκη!

Novartis – Έκλεισε τα σύνορα το δικαστικό συμβούλιο για τον Μανιαδάκη!

Έκλεισε τα σύνορα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας για τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα και νυν κατηγορούμενο για την υπόθεση της Novartis, Νίκο Μανιαδάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες με βούλευμα, το οποίο εκδόθηκε στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής (11.1.2019), το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε να επικυρώσει τη διάταξη εξόδου από τη χώρα που εκδόθηκε σε βάρος του σχετικά με την υπόθεση της Novartis.

Η διάταξη εκδόθηκε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του κ. Μανιαδάκη για παθητική δωροδοκία.

Ο Νίκος Μανιαδάκης παρουσιάστηκε το πρωί αυτοπροσώπως ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Θεόδωρο Μαντά.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο κ. Μανιαδάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε “είμαι εδώ το φωνάζω δυνατά. Είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη”.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του, Θεόδωρος Μαντάς επισήμανε ο εντολέας του εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στο δικαστικό συμβούλιο όπου:

“Εκφράσαμε τις αντιρρήσεις μας για την νομιμότητα της διάταξης απαγόρευσης εξόδου. Πιστεύουμε θα γίνουν δεκτές και θα ακυρωθεί. Ο καθηγητής είναι εδώ, παρών εμφανίστηκε αυτοπροσώπως. Συνεχίζει και κατοικεί νόμιμα στην Αθήνα. Ο ύποπτος φυγής είναι παρών”.

Ερώτηση: “Αναφέρθηκε σε πιέσεις;”

Απάντηση: “Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ήταν εξαιρετική διαδικασία… Παρασχέθηκε η δυνατότητα να αναπτυχθούν και οι αιτιάσεις ουσίας αλλά και οι νομικές. Περιμένουμε με αγωνία το βούλευμα”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις