Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Novartis: “Βόμβες” Αγγελή για Ρασπούτιν και Τουλουπάκη!

Αγγελής Novartis

Σε σοβαρές καταγγελίες και αποκαλύψεις προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής, για την υπόθεση Novartis, τόσο για τον “Ρασπούτιν”, όσο και για την Ελένη Τουλουπάκη.

“Χοντραίνει” το πράγμα με την υπόθεση Novartis, καθώς ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής, φέρεται να έχει ρίξει… βόμβες!

Χαμός με την Novartis!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στην κατάθεσή του, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία και η οποία έχει διαβιβαστεί στην ελληνική Βουλή, ο κ. Αγγελής τονίζει πως η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, τον έχει διαβεβαιώσει πως ο περίφημος “Ρασπούτιν” είναι μέλος της (προηγούμενης) κυβέρνησης.

Εδώ να τονίσουμε πως τον ισχυρισμό αυτό έχει επαναλάβει και στο παρελθόν ο κ. Αγγελής με πιο πρόσφατη φορά πριν μόλις λίγες μέρες, κατά την διάρκεια της κατάθεσής του για την υπόθεση.

Επίσης, ο κ. Αγγελής αποκαλύπτει πως η Ξένη Δημητρίου γνωρίζει την ταυτότητα του “Ρασπούτιν” και του είχε γνωστοποιήσει το όνομά του.

Εν τω μεταξύ, η σκληρή του κόντρα με την επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Μόλις χθες, στην κατάθεσή της, η Ελένη Τουλουπάκη τον κατηγόρησε πως μπήκε στο γραφείο της -εν τη απουσία της- και απέσπασε έγγραφα, ενώ πλέον αποκαλύπτεται πως και ο κ. Αγγελής την… χτυπά!

Συγκεκριμένα καταγγέλλει πως κάθε εντολή που της έδινε, θα έπρεπε να τελεί υπό την έγκριση του “Ρασπούτιν”, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα “ανώτερη δύναμη”!

Τέλος, ο κ. Αγγελής τονίζει πως στην Βιέννη (σ.σ. το περίφημο ταξίδι στην Αυστρία) συνειδητοποίησε πως η δίωξη ήταν προαποφασισμένη και στοχοποιημένη στα πρόσωπα των κ.κ. Άδωνη Γεωργιάδη, Ανδρέα Λοβέρδου και Μάριου Σαλμά.

Πρόκειται για την συνάντηση όπου κατά την κυρία Ελένη Τουλουπάκη φέρονται οι αμερικανικές να επιχείρησαν να δώσουν συγκεκριμένα στοιχεία σε βάρος πολιτικού προσώπου το οποίο κατονόμασαν αλλά ο Γιάννης Αγγελής αρνήθηκε να παραληφθούν με το επιχείρημα ότι όλα τα στοιχεία από τος ΗΠΑ θα έπρεπε να παραλαμβάνονται από τις δικαστικές αρχές της χώρας μας μέσω Eurojust.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις