Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο άφαντος Σώρρας “ξαναχτυπά”! Κάλεσμα για μηνύσεις και αγωγές κατά δημοσιογράφων [audio]

Αρτέμης Σώρρας

“Λαλίστατος” φαίνεται πως είναι τον τελευταίο καιρό ο Αρτέμης Σώρρας, καθώς έδωσε στην δημοσιότητα νέα ηχητικά του μήνύματα. Σε αυτά περιέχονται – τι άλλο – απειλές, που αυτήν τη φορά στρέφονται κατά των δημοσιογράφων.

Ο Σώρρας παίρνει “σβάρνα” ότι ΜΜΕ υπάρχει και… δεν υπάρχει, για την επίθεση που όπως λέει εξαπολύουν κατά της “Ελλήνων Συνέλευσις”, την οποία αναφέρει ως ένα φορέα… παγκόσμιο.

Φυσικά και αναφέρει πως τα όσα αναφέρονται για τον ίδιον και τον φορέα του είναι ψέμματα, και απειλεί με μηνύσεις. Μάλιστα υποστηρίζει πως είναι έτοιμες 180 μηνύσεις που θα καταθέσει ο ίδιος.

Ωστόσο επειδή έχει μάλλον ένα… προβληματάκι στο να το πράξει αυτό αφού είναι καταζητούμενος και άφαντος, καλεί τα μέλη της “Ελλήνων Συνέλευσις”, σε όποιον θεωρούν ότι προσβάλει τον φορέα και τον δυσφημεί.

Εκεί κάπου αρχίζει να μπλέκει και τα κόμματα της Βουλής, λέγοντας πως λένε ψέμματα και έχουν καταστατικά που γράφουν “αηδίες”, ενώ η “Ελλήνων Συνέλευσις” είναι ο πραγματικός Ελληνικός φορέας που έχει εγκριθεί κιόλας από τον Άρειο Πάγο.

Βέβαια δεν ξεχνά για ακόμα μια φορά να αναφέρει πως έρχονται “οι μέρες οι δικές του” όπου ο ίδιος θα κυβερνά και όλα θα είναι… πιο δίκαια.

Ξανά επίθεση… στους προδότες

Στο δεύτερο μήνυμα, συνεχίζει τα επιτίθεται σε… προδότες του φορέα, που όπως λέει αποκρύπτουν τα πραγματικά μηνύματα που μεταφέρει ο ίδιος προς τα μέλη.

Με χαρακτηρισμούς όπως “ζωντόβολο” , “παρτάλι” και άλλα τέτοια, αναφέρεται σε διάφορα διαδικαστικά της “Ελλήνων Συνέλευσις”. Μάλιστα αναφέρει πως εκτός από τους “προδότες της κεντρικής” τελικά αποκαλύφθηκαν… κι άλλοι.

Αναφερόμενος μάλιστα στην δωρεά που έχει κάνει διαγεγραμμένο μέλος της Ε.ΣΥ, που είχε δώσει χώρο που κατείχε για τα γραφεία του φορέα, ανέφερε πως όχι μόνο δε θα του δώσει πίσω, αλλά θα είναι κάθε βράδυ κάτω από το σπίτι του και θα φωνάζουν με μεγάφωνο μηνύματα της Ε.ΣΥ!

“Θα λιώσεις” του διαμηνύει χαρακτηριστικά. Για μια ακόμα φορά βεβαίως απειλεί με μηνύσεις.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις