Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα μιλήσει στη Δανάη Μπάρκα για τις καταγγελίες και την υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα μιλήσει στη Δανάη Μπάρκα για τις καταγγελίες και την υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν Δανάη Μπάρκα και Αλέξης Γεωργούλης για την πρώτη συνέντευξη του ηθοποιού μετά τις καταγγελίες εις βάρος του και την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές με το «Πράσινο Κίνημα».

Ο Αλέξης Γεωργούλης έδωσε συνέντευξη, η οποία θα προβληθεί τη Δευτέρα (01.04.2024) στις 10 το πρωί στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», με αφορμή την υποψηφιότητα του στις Ευρωεκλογές. Ο πρώην ευρωβουλευτής μετά από καιρό θα μιλήσει για το πολιτικό του προφίλ αλλά και για τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του το 2020. Η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στη συνέντευξη και τον ίδιο στο πάνελ της εκπομπής της. 

«Βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη, ανακοινώθηκε η δεύτερη υποψηφιότητά του για τις εκλογές, μας ανακοινώνει το κόμμα, γιατί συνεχίζει να ασχολείται με αυτό», είπε η παρουσιάστρια.

Σε ερώτηση του Άρη Καβατζίκη για το πώς είδε από κοντά τον Αλέξη Γεωργούλη: «Μιλάει για όλο αυτό που έχει συμβεί τον τελευταίο χρόνο στη ζωή του. Δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να απαντήσω για έναν άνθρωπο που γνωρίζω προσωπικά. Μου έδωσε την εικόνα ενός ανθρώπου που από τις δυσκολίες του αναγεννάται, δεν φοβάται και είναι εκεί να αντιμετωπίσει οτιδήποτε έρχεται στη ζωή», απάντησε η Δανάη Μπάρκα. 

«Έχει πολλά να πει και να δώσει μηνύματα», είπε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις