Ελλάδα

Ο Αρκάς «χτύπησε» για τα 1.259 νέα κρούσματα κορονοϊού!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επιστρέφει στα του… κορονοϊού ο Αρκάς με ένα νέο σκίτσο όλο νόημα για το θλιβερό ρεκόρ των 1.259 ημερήσιων κρουσμάτων κορονοϊού που καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Τρίτη, 27.10.2020.

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας απεικονίζεται ως… τσουνάμι, έτοιμο να “καταβροχθίσει” έναν άνθρωπο ο οποίος φοράει βέβαια μάσκα, στο νέο σκίτσο που υπογράφει ο Αρκάς.

Το σκίτσο συνοδεύεται από τη λεζάντα «Δεν φοβόμαστε γιατί προσέχουμε», φράση που θυμίζει τη σημερινή έκκληση του Σωτήρη Τσιόδρα να μη χάνουμε την ελπίδα μας.

Click4more: Κορονοϊός: Αυτά ισχύουν για την άδεια κυκλοφορίας στις «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές!

Αν μη τι άλλο, το σκίτσο δείχνει να έχει… διπλή ανάγνωση: Από τη μια, όπως τόνισε και ο κ. Τσιόδρας, η μάσκα είναι η μοναδική μας επιλογή και όπλο απέναντι στην πανδημία. Από την άλλη, όμως, το μέτρο της μάσκας και γενικότερα η ατομική ευθύνη μοιάζει να ωχριά μπροστά στο μέγεθος της πανδημίας.

Δείτε το σκίτσο που υπογράφει ο Αρκάς

Αρκάς

Φωτογραφίες από: Facebook / ARKAS -The Original Page

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ιατρικός Σύλλογος Πατρών: Έλεγχος αποκάλυψε να γίνονται botox σε ξενοδοχεία, κέντρα αισθητικής ακόμη και σπίτια
Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί πριν επιλέξουν μια υπηρεσία που παρουσιάζεται ως ιατρική, θεραπευτική ή επεμβατική αισθητική πράξη
A nurse prepares Botox injection, amid the coronavirus disease (COVID-19) pandemic in Seoul, South Korea, December 15, 2020. Picture taken on December 15, 2020. REUTERS/Kim Hong-Ji/File Photo
Σύνταγμα: Φοιτητές «κατασκήνωσαν» μέσα στη βροχή για τα πανάκριβα ενοίκια – «600 ευρώ για ένα στούντιο»
Σε «κάμπινγκ διαμαρτυρίας» μετατράπηκε η πλατεία Συντάγματος, με φοιτητές από δεκάδες συλλόγους της Αθήνας να ζητούν λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα και στο αυξημένο κόστος σπουδών
Διαμαρτυρία φοιτητών στο Σύνταγμα 5