Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο delivery που πάλεψε με το χιόνι: το viral βίντεο που προκάλεσε οργή

Ο delivery που πάλεψε με το χιόνι: το viral βίντεο που προκάλεσε οργή

Για δυο 24ωρα η Αττική βρέθηκε στο έλεος της «Μήδειας», της κακοκαιρίας που έκανε τα πάντα… άσπρα από το χιόνι και προκάλεσε πολλά προβλήματα. Τις αυτές μέρες ήταν πολλά τα μηνύματα στα social media που καλούσαν τους πολίτες να μείνουν για λίγο μακριά από τις παραγγελίες.

Υπήρξαν όμως και κάποιοι που δεν σεβάστηκαν το γεγονός πως οι άνθρωποι που δουλεύουν ως devivery θα κινδύνευαν αν έβγαιναν με τα μηχανάκια τους στη χιονισμένη Αθήνα να παραδώσουν παραγγελίες εν μέσω χιονόπτωσης και κακοκαιρίας.

Ένα video που ανέβασε στο Facebook ο χρήστης Antonis Valmas το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (15.02.2021), τις πρώτες ώρες που η κακοκαιρία «σφυροκοπούσε» την Αττική και πυκνό χιόνι έπεφτε στους δρόμους, δείχνει ακριβώς το γιατί οι άνθρωποι που δουλεύουν delivery είχαν δικαίωμα στην προστασία.

Το video δείχνει έναν εργαζόμενοι να προσπαθεί μέσα στο χιόνι να κινηθεί με το μηχανάκι του, το οποίο, όμως, γλιστράει πάνω στον πάγο. «Να είστε άνθρωποι! Ας μην παραγγείλετε ένα βράδυ!», έγραψε ο άνθρωπος που ανέβασε το video. Στο οποίο υπάρχει επίσης το μήνυμα «Ήμαρτον ρε βράστε ένα αυγό για ένα βράδυ! Να είστε λίγο άνθρωποι!».

 

Το οποίο έγινε viral και μοιράστηκε από πολλούς, προκαλώντας οργή στα social media για την αναλγησία κάποιων.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι από το βράδυ της Δευτέρας πολλές εταιρίες είτε παραγγελιών, είτε courier αλλά και τα ΕΛΤΑ ανέστειλαν τις παραδόσεις προκειμένου να μην κινδυνεύσουν οι εργαζόμενοι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις