Ελλάδα

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της ανακρίτριας για τους δυο βιασμούς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν απάντησε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος έχει κληθεί να απολογηθεί για δύο επιπλέον πράξεις βιασμού. Η παραμονή του στο γραφείο του ανακριτή διήρκησε μόνο για μισή ώρα. 

Ο Αλέξης Κούγιας, πληρεξούσιος δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, παρέδωσε στην ανακρίτρια συμπληρωματικό υπόμνημα και η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε χρόνο-ρεκόρ. Ο κατηγορούμενος ζήτησε για μία ακόμα φορά κατά αντιπαράσταση εξέταση.  

«Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτησεις της» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Μετά την ανακρίτρια, ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα. 

Επίθεση Κούγια στην ανακρίτρια

Λίγο νωρίτερα, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας κατά την άφιξη του στην Ευελπίδων χαρακτήρισε «όνειδος» τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του εντολέα του και σχολίασε: «Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια. Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματα μας». 

Απαντώντας στο γιατί κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι «στόχος ήταν όπως έχω πει να σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού». Ο ποινικολόγος αναφερόμενος στον πελάτη του εξήγησε ότι «έχει τα πάθη του αλλά ποτέ δεν ήταν βιαστής».

Κλείνοντας την τοποθέτηση του ανέφερε ότι δεν προσδοκά τίποτα όσο η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας, αλλά -όπως είπε- ελπίζει «πως όταν φτάσει στο συμβούλιο η υπόθεση, ελπίζουμε τα μέλη του αυτεπαγγέλτως να διατάξουν την αποφυλάκιση του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οκτώ μαχαιριές στην πλάτη δέχτηκε η Πηνελόπη από τον πρώην σύντροφό της που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Το θύμα φέρει επτά έως οκτώ χτυπήματα με μαχαίρι στην πλάτη, καθώς και δύο διατομές στον τράχηλο. Ο δράστης έφερε τραύματα από απόπειρα αυτοχειρίας, εκ των οποίων δύο βαθιά, με τρώση πνεύμονα
Η 25χρονη που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της
«Ο κόσμος μας είναι κβαντικός στα θεμέλια του: Δεν μπορούμε να κοτσάρουμε τη λέξη “κβαντικό” για να βγάζουμε λεφτά» – Τί είναι η «κβαντική»
Ο Διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών % Τηλεσκόπησης (ΙΑΑΔΕΤ), του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) Μάνος Σαριδάκης εξηγεί
Αστεροσκοπείο Αθηνών
Καταθέτει η Μαρία Καρυστιανού στη δίκη για τα Τέμπη - Αίτημα να εξεταστεί το κινητό του βοηθού μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας
Η οικογένεια του μηχανοδηγού υπέβαλε αίτημα να κληθούν να καταθέσουν ο Άδωνις Γεωργιάδης, και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος ως πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα
Μαρία Καρυστιανού
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες