Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο δρόμος για την κορυφή έχει άλλη αξία

Ο δρόμος για την κορυφή έχει άλλη αξία

Από τότε που χάζευες τον Ποπάυ και συνδύαζες το σπανάκι με τις υπερδυνάμεις του αγαπημένου σου χαρακτήρα, έχουν αλλάξει πολλά. Πάρα πολλά. Ακόμα και οι όροι που έχουν εισβάλλει στο λεξιλόγιό σου. Μιλάς και ενημερώνεσαι για υπερτροφές, βιολογικά προϊόντα και φυτικά ροφήματα που μπήκαν στην καθημερινότητά σου.

Και μπορεί να μην περιμένεις να αποκτήσεις υπερδυνάμεις, σίγουρα όμως αναζητάς σε εκλεκτά και αγνά προϊόντα τα θρεπτικά συστατικά που θα θωρακίσουν και θα τονώσουν τον οργανισμό σου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που στο πέρασμα των χρόνων έχουν διαφοροποιηθεί οι διατροφικές μας συνήθειες, με τον κατάλογο των υγιεινών τροφών να μεγαλώνει σε εντυπωσιακό βαθμό.

Η στροφή στην ισορροπημένη υγιεινή διατροφή μπορεί να αποτελεί σχετικά νέα τάση, αλλά ανέκαθεν υπήρχαν εκείνοι που προσπαθούσαν να μας συμπαρασύρουν στον «σωστό» δρόμο. Ανάμεσα στους πρωτοπόρους η εταιρεία Όλυμπος που αναγνώρισε από νωρίς την ανάγκη για γευστικές απολαύσεις από τα πιο αγνά ελληνικά προϊόντα.

Υπηρετώντας διαχρονικά τις αξίες της για πρώτης ποιότητας συστατικά, ακολούθησε τον δύσκολο δρόμο για την παραγωγή ανώτερων προϊόντων. Όποιο και αν ήταν το κόστος. Το πάθος των ανθρώπων της για τα καλύτερα αγαθά της ελληνικής φύσης επιβραβεύεται από χιλιάδες νοικοκυριά που βάζουν καθημερινά στο τραπέζι τους τα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που παράγει. Μια σχέση εμπιστοσύνης που δυναμώνει με τα χρόνια.

Το μεγάλο στοίχημα της Όλυμπος

Ήταν η Όλυμπος που μας «έδειξε» για πρώτη φορά το αγνό φρέσκο γάλα μέσα από το διάφανο μπουκάλι. Και έκτοτε έβαλε στοίχημα να μας φέρνει κοντά στις πιο εκλεκτές γεύσεις που μας προσφέρουν απλόχερα οι καρποί της ελληνικής γης. Σταθερά δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή, δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ελληνική πρώτη ύλη.

Φροντίζει έτσι να αναπτύσσει σχέσεις συνεργασίας που διαπνέονται από σεβασμό και αμοιβαία εμπιστοσύνη με Έλληνες παραγωγούς, που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και τα ίδια «πιστεύω». Στόχος τους να μας προσφέρουν από κοινού ό,τι καλύτερο.

Δείχνουν αφοσίωση στην αγνότητα και καινοτομούν με προϊόντα που πολύ γρήγορα βρίσκουν τη θέση τους στη ζωή μας. Όπως και όταν μας σύστησε με τα πρώτα και μοναδικά ελληνικά φυτικά ροφήματα από αμύγδαλα, φιστίκια και καρύδια. Καρπούς που συλλέγονται από ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά για τα καλύτερα αγαθά που προσφέρει η ελληνική γη.

Από τη μεγάλη ποικιλία της Όλυμπος δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα βιολογικά προϊόντα, παραγωγή που αποτελεί και το επίκεντρο της συνολικής δραστηριότητας και φιλοσοφίας της. Στο πλευρό τους «στέκονται» υπερήφανα τα προϊόντα μιας ολοκληρωμένης «οικογένειας» από κατσικίσιο γάλα και οι 100% φυσικοί χυμοί από ελληνικά φρούτα.

Με το ρητό να θέλει να «είμαστε ό,τι τρώμε», είναι εύλογο που είμαστε ολοένα πιο απαιτητικοί και εκλεκτικοί στις επιλογές μας. Και φυσικά τι καλύτερο από το να έχεις την Όλυμπος για «σύμμαχο» στις καλύτερες και πιο θρεπτικές γευστικές απολαύσεις…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις