Ελλάδα

Ο Γερμανός πρέσβης μιλά… ελληνικά και εύχεται “καλή Ανάσταση” [vid]

Τις πασχαλινές ευχές του έστειλε ο Γερμανός πρεσβευτής, Γενς Πλότνερ, στους Έλληνες, με βίντεο που ανέβασε στα social media.

«Φίλες και φίλοι χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλη την Ελλάδα», είναι η ευχή του Γερμανού πρεσβευτή στην Αθήνα, που μιλά ελληνικά, στο βίντεο πάνω σε ιστιοπλοϊκό σκάφος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πολύ υψηλός κίνδυνος για φωτιά την Πέμπτη σε Αττική, Κρήτη, Εύβοια και σε περιοχές σε Πελοπόννησο και βόρειο Αιγαίο
Η Πολιτική Προστασία συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια
Φωτιά στην Παλαιά Φώκαια 1
Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον 13χρονο που απαγχονίστηκε στη Φυλή - «Ήταν θύμα bullying, ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει»
Το παιδί φέρεται να βίωνε ακραίο bullying, έκανε αναρτήσεις σχετικές με την αυτοκτονία - Σοκάρουν οι μαρτυρίες συμμαθητών για τα περιστατικά εκφοβισμού που βίωνε ο 13χρονος και για το challenge του TikTok που μέσω πνιγμού προκαλεί «ευφορία»
Αγόρι θύμα bullying