Ελλάδα

Ο Γιάννης Αγγελάκας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C - η μπάντα που βγαίνει στον δρόμο μαζί του τον τελευταίο χρόνο- έρχονται στην σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων για μια συναυλία, στις 12 Σεπτεμβρίου.

Και ναι μεν η παρέα επί σκηνής είναι σχετικά νέα, η ουσία όμως παραμένει οικεία για όσους παρακολουθούν την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα όλα αυτά τα χρόνια.

Ανεπιτήδευτη επικοινωνία, ειλικρινής στάση και αυθορμητισμός είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κάνουν τις συναυλίες του πολύτιμες σαν εμπειρίες ζωής.

Στην συναυλία της Τεχνόπολης το κοινό θα πάρει μια γεύση από την προσεχή τους δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζουν στο στούντιο, καθώς και επιλογές από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως τώρα.

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αναστάσης Βουκυκλαράκης στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο. Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.

Την συναυλία θα ανοίξει ο Ορέστης Ντάντος.

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, 118 54 Γκάζι
Ώρα έναρξης: 21:00

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το παιδί έχει σπασμένη λεκάνη και βλέπει εφιάλτες» λέει ο πατέρας του 7χρονου που χτύπησε το αυτοκίνητο που μπούκαρε στο σούπερ μάρκετ στη Νίκαια
«Μαζί με τη μητέρα του άλλου παιδιού χτυπάγαμε το παρμπριζ για να κάνει πίσω» λέει για το τροχαίο ατύχημα η μητέρα του τραυματισμένου παιδιού
Αυτοκίνητο έπεσε σε σούπερ μάρκετ στη Νίκαια