Ελλάδα

«Ο γιος μου δεν έχει κάνει τίποτα» λέει η μητέρα του τράπερ που κατηγορείται για βιασμό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ξεσπά η μητέρα γνωστού τράπερ μετά την καταγγελία ότι ο γιος της εμπλέκεται σε υπόθεση βιασμού με την ίδια να υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει τίποτα.

Όπως έγινε γνωστό, μία 19χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε τον βιασμό της στην Κρήτη, με τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση να είναι τρεις. Ανάμεσά τους και ο τράπερ ο οποίος έχει πολλές συνεργασίες με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες και τα τραγούδια του έχουν εκατομμύρια views στο Youtube.

Ο 24χρονος παραδόθηκε στις Αρχές μαζί με τον συνεργάτη του, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης 5/4.

Η μητέρα του τραγουδιστή μίλησε στο Tlive επισημαίνοντας: «Είναι ψευδές, αυτό έχω να πω. Ο γιος μου μού είπε ότι δεν είχε καμία δουλειά εκεί πέρα και δεν έχει κάνει τίποτα. Οπότε τον πιστεύω. Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και από όσο ξέρω δεν έχει βρεθεί το DNA του γιου μου. Δεν κρύβεται το παιδί μου από τις Αρχές, είναι στις Αρχές αυτή τη στιγμή, δεν κρύβεται, δεν αναζητείται».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο έλεος του καύσωνα η χώρα ως τα μέσα της εβδομάδας - Στους 42 βαθμούς τοπικά η θερμοκρασία
Οι αέριες μάζες στη χώρα μας θα είναι 6 με 8 βαθμούς θερμότερες από τις κανονικές για την εποχή - Οδηγίες προστασίας από τον καύσωνα, ιδιαίτερη προσοχή σε βρέφη και ηλικιωμένους
Καύσωνας
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Αντώνης Πανούτσος – Έχει προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ
Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στο Φως των Σπορ, τον Φίλαθλο, το Βήμα και τη Sportday και τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
Ο Αντώνης Πανούτσος 55