Ελλάδα

«Ο γιος μου είναι καλά, είναι λίγο τολμηρό παιδί» λέει η μητέρα του 23χρονου σκιέρ που είχε εξαφανιστεί στο Σέλι Ημαθίας

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια εξαφάνισης του 23χρονου σκιέρ ο οποίος είχε χαθεί στο χιονοδρομικό κέντρο στο Σέλι Ημαθίας, και εντοπίστηκε στη θέση Πριόνια το μεσημέρι της Τρίτης (07.01.2025).

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή Live News, η μητέρα του 23χρονου σκιέρ αναφέρθηκε στον τολμηρό γιο της. Ο Παναγιώτης είχε επισκεφτεί το χιονοδρομικό κέντρο στο όρος Βέρμιο Ημαθίας, χτες το πρωί μαζί με φίλους του, όταν τα ίχνη του χάθηκαν επί 20 ώρες, μέχρι που βρέθηκε σε απόσταση 8 χιλιομέτρων.

«Βρέθηκε το παιδί μου. Δοξάζω τον Θεό και την Παναγία. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους, τους διασώστες, τους φίλους και τους συγγενείς μας. Το παιδί μου είναι καλά, δεν μίλησα εγώ με το παιδί, έχει μιλήσει ο πατέρας του. Είναι καλό παιδί, το καλύτερο. Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες για το αν με εχει ανησυχήσει παλαιότερα.

Ήταν λιγο τσαρλατάνος ο Παναγιώτης. Είναι τολμηρό παιδί. Είναι καλά το παιδί μου αυτό είναι το πιο σημαντικό, φαντάζομαι πως θα προσέχει από εδώ και πέρα», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του 23χρονου.

Ο 23χρονος εντοπίστηκε από πυροσβέστες σε καταφύγιο ξυλοκόπων στην περιοχή «Πριόνια», που ήταν μάλιστα το τελευταίο μέρος, το οποίο είχε προγραμματίσει να εξερευνήσει.

Για την ευτυχή κατάληξη έκανε ανάρτηση ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, δίνοντας συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στις έρευνες και εκφράζοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους πυροσβέστες, την οποία συνόδευσε με την πρώτη φωτογραφία του 23χρονου μετά τον εντοπισμό του.

Όπως δήλωσε διασώστρια από τις ομάδες που συμμετείχαν στις έρευνες, ο 23χρονος βρέθηκε σε καταφύγιο, που βρίσκεται σε περιοχή εκτός του χιονοδρομικού κέντρου.

«Τον βρήκε πυροσβέστης. Κατάφερε να φτάσει σε καταφύγιο και να προφυλαχθεί, δεν έδωσε σημεία ζωής ή επικοινωνίας. Τυχαία τον βρήκαν εκεί. Οι έρευνες εντός του χιονοδρομικού είχαν ολοκληρωθεί κι είχαν επεκταθεί έξω από αυτό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο μικρός μας ο πιλότος και δύτης χάθηκε» είναι τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του 34χρονου δύτη που βρέθηκε μετά από πολύωρες έρευνες στη Βουλιαγμένη
Φως για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του δύτη αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, καθώς και η εξέταση του καταδυτικού εξοπλισμού που χρησιμοποιούσε τη μοιραία στιγμή
Βουλιαγμένη: «Ο μικρός μας ο πιλότος και δύτης χάθηκε» τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του 34χρονου δύτη
«Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος» λέει ο Κολυδάς - Θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως: «Από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει σταδιακά»
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί