Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

«Ο γιος μου έπεσε θύμα σκευωρίας» λέει στο newsit.gr η μητέρα του αστυνομικού – μαστροπού

«Ο γιος μου έπεσε θύμα σκευωρίας» λέει στο newsit.gr η μητέρα του αστυνομικού – μαστροπού

«Είναι θύμα σκευωρίας ο γιος μου», λέει στο newsit.gr η μητέρα του 40χρονου αστυνομικού, που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι εξέδιδε και βίαζε για περίπου δύο χρόνια μια 34χρονη από το Καμερούν.

Ο αστυνομικός που φέρεται να είχε μετατρέψει σε εφιάλτη τη ζωή της αλλοδαπής γυναίκας και μετά τη σύλληψή του κρατείται, τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά από εντολή του αρχηγείου. Η μητέρα του μιλώντας στο newsit.gr στέκεται στο πλευρό και υποστηρίζει ότι ο γιος της είναι αθώος.  

«Αυτή η γυναίκα έχει ψυχολογικά προβλήματα και έμπλεξε τον γιο μου σε όλο αυτό. Αυτή έλεγε ότι πήγαινε και καθάριζε δωμάτια σε ξενοδοχεία. Δεν ήξερε τίποτα ο γιος μου, ούτε της έκανε έλεγχο, ούτε τίποτα», λέει στο newsit.gr η μητέρα του υπαρχιφύλακα και συνεχίζοντας συμπληρώνει: «Δεν ξέρω τι είχαν μεταξύ τους, εγώ δεν ήξερα τίποτα. Δεν είχαν σχέση, ούτε συζούσαν ούτε τίποτα. Ο καθένας έμενε στο σπίτι του και τον Αύγουστο την έβγαλαν αυτήν από το σπίτι και έκλαιγε και παρακαλούσε που να πάει να μείνει.  Ο γιος μου που ήταν πονόψυχος της είπε να μείνει στο δικό του. Και έψαχνε να της βρει σπίτι να πάει να μείνει».

Συνεχίζοντας η μητέρα του υπαρχιφύλακα εκφράζει την απορία της για τη χρονική στιγμή, που επέλεξε η 34χρονη να προχωρήσει στην καταγγελία. «Μέσα σε μια μέρα ο γιος μου έκανε τη μετακόμιση και πήρε τα πράγματα της στο σπίτι του.  Δεν έχουν περάσει 20 μέρες που έγινε αυτό και αυτή πήγε και τον κατήγγειλε. Αν είχαν πολλά χρόνια μαζί και γινόταν όλο αυτό που λέει αυτή, γιατί δεν πήγε νωρίτερα να τον καταγγείλει; Ο γιος μου ο πονόψυχος τη λυπήθηκε και της είπε να μείνει σπίτι του και αυτός έφυγε με άδεια και ήρθε εδώ στην Καβάλα και την άφησε μόνη της εκεί», λέει η μητέρα του αστυνομικού.

Μάλιστα, η μητέρα του μαστροπού – βιαστή αστυνομικού αναφέρεται και στην στιγμή της σύλληψης του γιου της. « Όταν επέστρεψε στην Αθήνα ο γιος μου την πήγαινε με τη μηχανή του να βρουν σπίτι για να μείνει. Εμένα μου τα είπε ο γιος μου όταν ήρθε σπίτι με άδεια. Ήθελε μόνο να τη βοηθήσει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε αυτό η συγκεκριμένη κοπέλα. Για να βγάλει νόμιμα έγγραφα το έκανε; Δεν ξέρω. Όταν μπήκαν οι αστυνομικοί με τα όπλα στο σπίτι του, ο γιος μου παραξενεύτηκε.

Έγινε όταν αυτή η κυρία κατέβηκε υποτίθεται να πετάξει τα σκουπίδια, όμως ήταν συννενοημένη με τους αστυνομικούς για να γίνει αυτό. Ήταν ελεύθερη όλη μέρα να πήγαινε όπου ήθελε. Ποιος την εκβίαζε; Είναι δυνατόν; Τα μεγάλωσα τα παιδιά μου με αρχές. Δεν ξέρω τι παιδί έχω; Ήρθαν οι αλλοδαπές να διώξουν εμάς; Απορεί και το παιδί μου με το ψέμα της γυναίκας αυτής. Όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα για το παιδί μου και τώρα ήρθε μια αλλοδαπή να μας κάνει ρεζίλι;».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις