Ελλάδα

Ο ΗΡΩΝ λανσάρει νέα υπηρεσία car sharing εταιρικών οχημάτων

Το eco-move είναι η 1η ολοκληρωμένη υπηρεσία car sharing εταιρικών αυτοκινήτων στην Ελληνική αγορά, που δημιουργήθηκε από τον Όμιλο ΗΡΩΝ σε συνεργασία με την ENGIE Hellas και την Direct Solutions.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απευθύνεται σε εταιρείες που έχουν ήδη ή ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εταιρικό στόλο ηλεκτροκίνητων ή/και συμβατικών αυτοκινήτων κι επιθυμούν να διαχειρίζονται με ένα σύγχρονο τρόπο μέσω κινητού τηλεφώνου τις κρατήσεις, καταναλώσεις και διαδρομές του στόλου τους. Παράλληλα με τη χρήση της υπηρεσίας, οι ενδιαφερόμενες εταιρείες, επωφελούνται προνομιακών τιμολογίων για την κατανάλωση ρεύματος φόρτισης καθώς και για τη χρήση φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων για το γραφείο ή το σπίτι και όλα αυτά με μία απλή μηνιαία ενιαία χρέωση.

Η υπηρεσία eco–move είναι ήδη διαθέσιμη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ΗΡΩΝ στην Αθήνα προσφέροντας ηλεκτρικά οχήματα  για τις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές μετακινήσεις των εργαζομένων όλου του κτιρίου. Τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα eco-move είναι διαθέσιμα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης του κτιρίου, το eco-move parking spot, που διαθέτει εύκολους στη χρήση EVBox φορτιστές για τη φόρτιση των αυτοκινήτων.

Η χρήση της υπηρεσίας και κατ’ επέκταση των αυτοκινήτων πραγματοποιείται απλά, μέσα από το eco–move app, που είναι διαθέσιμο για συσκευές android και iOS.

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ πρωτοπορεί με νέα προγράμματα και καινοτόμες υπηρεσίες νέας τεχνολογίας, όπως το eco-move, προωθώντας την ηλεκτροκίνηση με στόχο ένα πιο καθαρό περιβάλλον και περισσότερη ευκολία στην καθημερινότητα για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο eco–move@heron.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τις πληγές της μετρά η Ρόδος από την κακοκαιρία θρηνώντας έναν νεκρό: Μεγάλες καταστροφές και στην Εύβοια - Ποια σχολεία θα είναι κλειστά
Νέο κύμα βροχοπτώσεων και καταιγίδων αναμένεται να επηρεάσει περιοχές της χώρας από το βράδυ της Παρασκευής έως το μεσημέρι του Σαββάτου
Προβλήματα από την κακοκαιρία στη Ρόδο
Κακοκαιρία στη Ρόδο: Ένας νεκρός, πάνω από 30 διασώσεις και 200 αντλήσεις υδάτων – 264 χιλιοστά βροχής μέσα σε λίγες ώρες
Δραματικός είναι ο απολογισμός από τις ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν τη Ρόδο την Τετάρτη (14.10.2026) - Πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις, κατολισθήσεις και μεγάλες καταστροφές στο οδικό δίκτυο
Κακοκαιρία στη Ρόδο