Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο καχύποπτος Παντελής Θαλασσινός, ο «φυσιολογικός ορός», το εμβόλιο και η αναδίπλωση

Ο καχύποπτος Παντελής Θαλασσινός, ο «φυσιολογικός ορός», το εμβόλιο και η αναδίπλωση

Από τη στιγμή που έφτασαν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα, ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά. Το ίδιο και την πρώτη μέρα των εμβολιασμών. Για το εμβόλιο μίλησαν πολλοί. Ανάμεσά τους και ο Παντελής Θαλασσινός.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης προκάλεσε αντιδράσεις στα social media όταν σε ανάρτησή του στο Facebook αναρωτήθηκε το εμβόλιο που έκαναν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, ο Σωτήρης Τσιόδρας και άλλοι θα μπορούσε να είναι φυσιολογικός ορός. Η ανάρτηση που έκανε ο Παντελής Θαλασσινός σχολιάστηκε και ο ίδιος αναγκάστηκε να… αναδιπλωθεί λίγο αργότερα.

Click4more Εμβόλιο κορονοϊού: Νοσηλεύτρια απαντά στις θεωρίες συνωμοσίας για τον «ορό στο φιαλίδιο»

Η πρώτη ανάρτηση που έκανε ο γνωστός τραγουδοποιός ανέφερε: «Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;».

Αυτό ήταν το post που προκάλεσε σάλο, με πολλούς να απαντούν ή να ειρωνεύονται. Μετά τη βροχή των σχολίων, ο Παντελής Θαλασσινός έκανε άλλες δυο αναρτήσεις, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την πρώτη ανάρτηση και να εξηγήσει το νόημά της.

Η πρώτη «απάντηση» ανέφερε: «Λοιπόν για να εξηγούμαι ΠΙΣΤΕΥΩ στο εμβόλιο. Δεν πιστεύω στις κινήσεις εντυπωσιασμού», έγραψε, σημειώνοντας ότι η πρώτη του ανάρτηση αφορούσε μόνο τους φίλους του και δεν αφορούσε τους πάντες. Και πρόσθεσε ο Παντελής Θαλασσινός: «Όσοι νομίζετε ότι είναι συνωμοσιολογία ξαναδιαβάστε την».

Και ακολούθησε ακόμη μια ανάρτηση: «Το χιούμορ είναι κλάσμα ανάλογο με τα αυγά και τα πασχάλια! Τα χάνεις μαζί».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις