Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο καύσωνας στις ταινίες της Φίνος Φιλμ – «Θερμές αέριες μάζες από τη χρυσή εποχή»

Ο καύσωνας στις ταινίες της Φίνος Φιλμ – «Θερμές αέριες μάζες από τη χρυσή εποχή»

Οι ταινίες της Φίνος Φιλμ είναι διαχρονικές και στις ατάκες που έχουν ακουστεί σε αυτές, υπάρχει μία που «απαντά» για κάθε περίσταση της καθημερινότητάς μας. Έτσι και σήμερα (13.7.2023) με την εμφάνιση του καύσωνα Κλέωνα σε όλη τη χώρα.

Ο καύσωνας και η πολλή ζέστη μέσα στο καλοκαίρι είχαν σχολιαστεί στις ταινίες της Φίνος Φιλμ, σε πολλές ταινίες όπου βλέπαμε τους αγαπημένους μας ηθοποιούς με μαγιό ή σε άλλες στιγμές να… ζεσταίνονται.

Σε ακόμη ένα υπέροχο συνδυαστικό βίντεο, ο Κώστας Βουτσάς, ο Χρόνης Εξαρχάκος, ο Νίκος Σταυρίδης, η Κατερίνα Γιουλάκη, ο Βασίλης Αυλωνίτης και δεκάδες άλλοι αγαπημένοι πρωταγωνιστές σχολιάζουν τη ζέστη και τον καύσωνα.

«Έφτασε και ο καύσωνας Κλέων μαζί με θερμές αέριες μάζες από την χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά!», γράφει στη λεζάντα του βίντεο η Φίνος Φιλμ.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Εκείνες που δεν Πρέπει να Αγαπούν», «Ο Βάλτος», «Τα Δύο Πόδια σε ένα Παπούτσι», «Έλα στο Θείο», «Ο Κατεργάρης», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Η Ωραία των Αθηνών», «Ο Γόης», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Μια Ζωή την Έχουμε», «Χαρούμενο Ξεκίνημα», «Το Ταξίδι», «Εκείνος και Εκείνη», «Η Αμαρτία της Ομορφιάς» και «Ο Τσαρλατάνος», αναφέρει η Φίνος Φιλμ στην ανάρτησή της για τον καύσωνα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις