Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο μπόμπιρας… ξεπόρτισε και προκάλεσε “πανικό” στα Εξάρχεια!

Εξάρχεια πυροβολισμός
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την επίθεση σε αστυνομικούς κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Και ένα νέο περιστατικό ήρθε να προκαλέσει… συναγερμό στα Εξάρχεια. Κι όχι… όπου κι όπου. Στη Χαριλάου Τρικούπη πάλι!

Μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν κάποιος τρομοκράτης η αιτία του συναγερμού στα Εξάρχεια. Το μυστήριο, δεν άργησε να λυθεί. Είναι όμως χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί.

Ήρεμα ήρεμα, δεν είναι τρομοκράτης!

Στα Εξάρχεια, λοιπόν, και συγκεκριμένα στη Χαριλάου Τρικούπη, ακούστηκε ξανά πυροβολισμός. Μοιραία, αμέσως “ήχησε” συναγερμός στις εκεί αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί πήραν… θέση, αλλά γρήγορα κατάλαβαν ότι… τσάμπα έτρεχαν.

«Δράστης» του νέου πυροβολισμού ήταν ένας μπόμπιρας 10 ετών, που είχε ένα πλαστικό πιστόλι και με αυτό… πυροβόλησε από μπαλκόνι διαμερίσματος!

Όλα αυτά ενώ το βράδυ της Παρασκευής (10.11.2017) είχε σημειωθεί επεισόδιο και υπήρχαν πληροφορίες για πυροβολισμούς στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επεισόδιο σημειώθηκε στην Εμ. Μπενάκη, περίπου στο ύψος της οδού Ανδρέα Μεταξά.

Ένας άνδρας, πιθανόν, αφρικανικής καταγωγής λογομάχησε με ένα άλλο άτομο. Τα αίματα άναψαν και υπήρξε ένταση, με κάποιες αναφορές να μιλούν και για ανταλλαγή πυροβολισμών.

Αλλάζουν τα μέτρα

Μετά την ένοπλη επίθεση στους αστυνομικούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως έχει αποφασιστεί να αλλάξει ο σχεδιασμός για τα μέτρα ασφαλείας. Δυνάμεις της αστυνομίας θα ενισχύσουν τη διμοιρία που βρίσκεται έξω από τα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Μεταξύ άλλων, θα καθιερωθούν οι περιπολίες αστυνομικών στους γύρω δρόμους ενώ δεν αποκλείεται να «επιστρατευτούν» και άνδρες της ΟΠΚΕ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις