Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Νοέμβριος έφτασε! Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του μήνα στην Τεχνόπολη

Νοέμβριος

Έφτασε ο Νοέμβριος και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να απολαύσετε αυτόν τον μήνα τις εκδηλώσεις στη Τεχνόπολη. Δείτε το πρόγραμμα.

Επιτέλους Νοέμβριος! Πρώτη μέρα του μήνα σήμερα και το πρόγραμμα εκδηλώσεων στη Τεχνόπολη, καλεί μικρούς και μεγάλους να επισκεφτούν τον πολυχώρο στο Γκάζι τον μήνα Νοέμβριο.

Νοέμβριος – Οι εκδηλώσεις στην Τεχνόπολη

Φόρουμ, εκθέσεις, performanceμουσικές βραδιές, yoga για παιδιά και το Meet Market, φιλοξενεί μεταξύ άλλων, το Νοέμβριο, η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους είναι αφιερωμένος ο μήνας αυτός.

Στης 7 του μηνός, πραγματοποιείται το Athens Bar Show, η ετήσια έκθεση για τους επαγγελματίες του κλάδου των bars. Ο 2ος Μαραθώνιος Coaching για καλύτερη ζωή λαμβάνει χώρα στις 11 Νοεμβρίου.

Μια νύχτα… στο μουσείο καλεί η Τεχνόπολη να περάσουν μικροί και μεγάλοι στις 12 του ίδιου μήνα. Την ίδια μέρα, μπορεί κανείς να επισκεφτεί το The Meet Market, μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας.

Για τους λάτρεις της Yoga, η εκδήλωση Yoga στο μουσείο πραγματοποιείται από τις 16 έως 23 Νοεμβρίου.  Μη χάσετε επίσης το μεγάλο event της νέας σεζόν για το βινύλιο, στις 18 και 19 του μηνός. Τέλος,  παιδική μουσικοθεατρική παράσταση με θέμα την ιστορία της jazz και των ανθρώπων της θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι, στις 26 του ίδιου μήνα.

Ο Νοέμβριος έφτασε! Εσείς ποια μέρα θα κλείσετε το δικό σας ραντεβού με την Τεχνόπολη;

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις