Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο πατέρας Αντώνιος ετοιμάζει μηνύσεις – Τι λέει για την πλαστή επιστολή της μητέρας του 16χρονου

Ο πατέρας Αντώνιος ετοιμάζει μηνύσεις – Τι λέει για την πλαστή επιστολή της μητέρας του 16χρονου
Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί με την επιστολή της μητέρας της μητέρας του 16χρονου, στην οποία φέρεται να αναιρεί την καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του πατέρα Αντωνίου, την ώρα που η ίδια υποστηρίζει ότι είναι πλαστή, ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου ετοιμάζει μηνύσεις. 

Το STAR μετέδωσε γραπτή δήλωση του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος τονίζει ότι “υπεύθυνοι για την πλαστογραφία είναι αποκλειστικά οι κομιστές της… Η αλήθεια θα αποδειχτεί πολύ ηχηρά και θα έχει προβλήματα νομικά και η μητέρα, αλλά και εκείνοι οι οποίοι τη συμβουλεύουν να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση”. 

Η μητέρα του 16χρονου, ο οποίος κατήγγειλε για ασελγείς τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρα Αντώνιο, επιμένει ότι είναι πλαστή η επιστολή που είδε το “φως” της δημοσιότητας, με την εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου να παρουσιάζει χθες (16.11.2023) τα στοιχεία που “μαρτυρούν” την πλαστογραφία

Στο έγγραφο το επώνυμο της μητέρας ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, όπως φαίνεται στην αστυνομική της ταυτότητα.

Λάθος είναι και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ65, ενώ στη γνήσια από ΑΝ κι συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα. Πλαστή σύμφωνα με το αντιδήμαρχο Λάρισας είναι η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης.

«Ουδέποτε πήραμε πίσω τις καταγγελίες», ξεκαθάρισε μέσω του “Live News” η μητέρα του 16χρονου. «Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις