Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο «Σούπερ Ήρωας» των ONIRAMA δεν είναι… ένας (video)

Ο «Σούπερ Ήρωας» των ONIRAMA δεν είναι… ένας (video)

Στις δύσκολες μέρες που ζήσαμε, τις μέρες της καραντίνας και του lockdown, αναδείχθηκαν νέοι ήρωες. Οι ήρωες της καθημερινότητάς μας. Γιατροί, το ξέραμε πάντα άλλωστε, ήταν, είναι και θα είναι ήρωες. Όμως οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ, που δεν σταμάτησαν λεπτό, που ήταν πάντα εκεί, στις επάλξεις για όλους εμάς, αυτοί είναι οι νέοι ήρωες της καθημερινότητάς μας.

Ανάμεσά τους φυσικά οι εργαζόμενοι της Lidl Ελλάς. Οι άνθρωποι που πολλοί από εμάς ήταν οι μόνοι που έβλεπαν κατά τη διάρκεια του lockdown. Όταν δεν μπορούσαμε ούτε τους γονείς ή τα αδέρφια μας να δούμε, βλέπαμε τους εργαζόμενους στα Lidl. Πάντα εκεί για να μας βοηθήσουν σε ό,τι ζητούσαμε, για να χαμογελάσουν μέσα από τις μάσκες τους, για να μας εξυπηρετήσουν.

Δεν ήταν εύκολο το έργο τους τις μέρες του κορονοϊού. Άγχος, φόβος για το άγνωστο, δύσκολες και πρωτοφανείς οι συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία. Όμως σ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, εκείνοι ήταν πάντα εκεί, ακούραστοι. Να δίνουν όλη την ενέργειά τους για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες των νέων δεδομένων. Όλοι τους, εργαζόμενοι στα καταστήματα, στα υποστηρικτικά τμήματα και τις αποθήκες της Lidl Ελλάς, όλοι τους στην πρώτη γραμμή. Όλοι τους ήρωες.

Στηρίζοντας ο ένας τον άλλο, βγήκαν πιο δυνατοί, πιο έτοιμοι για την επόμενη μέρα. Είχαν, φυσικά, στο πλευρό τους, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, τη στήριξη της εταιρίας. Της Lidl Ελλάς που έχει αποδείξει την εμπιστοσύνη της στους εργαζόμενους της με πράξεις: με προγράμματα ανάπτυξης, με ευκαιρίες εξέλιξης, με μισθούς άνω του μέσου όρου εργασίας και με επιπρόσθετες παροχές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την περίοδο της καραντίνας, η Lidl Ελλάς χορήγησε έκτακτη παροχή συνολικού ποσού ύψους 1,8 εκατ. ευρώ σε όλους τους εργαζομένους της, ανεξαρτήτως βαθμίδας, τοποθέτησε διαχωριστικά πλεξιγκλάς στα ταμεία και προσέφερε σε όλους τους εργαζόμενους αλλά και στα άμεσα μέλη των οικογενειών τους, πρόσβαση σε 24ωρη τηλεφωνική γραμμή συμβουλευτικής και υποστήριξης για τις επιπτώσεις του κορονοϊού Covid-19. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για 4η συνεχή χρονιά αναδεικνύεται ως Top Employer, ενώ για 3η συνεχή χρονιά ως Employer of Choice.

Lidl Ελλάς καλεί ONIRAMA

Πέρα απ’ όλα αυτά, μόλις αρχίσαμε σίγα σιγά την επιστροφή στην κανονικότητα με την άρση των περιοριστικών μέτρων, η Lidl Ελλάς θέλησε να κάνει και κάτι πρωτοποριακό για να εκφράσει το μεγάλο «ευχαριστώ» της στους εργαζόμενους, σε όλους εκείνους που έδωσαν το «είναι» τους σε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Να τους προσφέρει μια «ανάσα». Μια στιγμή ξεγνοιασιάς και διασκέδασης. Όχι μόνο για όσα προσέφεραν στην εταιρία ως υπάλληλοι, αλλά για τα όσα προσέφεραν στους ανθρώπους που πήγαιναν στα καταστήματα της Lidl Ελλάς για τα απαραίτητα ψώνια της ημέρας.

Και το έκανε με ένα τραγούδι. Ένα τραγούδι που έγραψαν οι ONIRAMA αποκλειστικά για τους εργαζόμενους της Lidl Ελλάς, που αποτυπώνει τα συναισθήματα που νιώσαμε όλοι.

Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη, δημιούργησαν αποκλειστικά για τη Lidl Ελλάς, το τραγούδι “Σούπερ ήρωας” προκειμένου να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζομένους που σήκωσαν το βάρος της πρώτης γραμμής την περίοδο του lockdown.

Ένα τραγούδι που παρουσιάστηκε και μάλιστα live για πρώτη φορά σε μια ξεχωριστή εμφάνιση των ONIRAMA στις εγκαταστάσεις της Lidl Ελλάς στα Καλύβια Αττικής.

Με αποστάσεις για να μην… ξεχνιόμαστε, 30 εργαζόμενοι αλλά και οι υπεύθυνοι τμημάτων του κέντρου διανομής της Lidl Ελλάς στα Καλύβια Αττικής, απόλαυσαν το τραγούδι με τίτλο «Σούπερ Ήρωας».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και τα άλλα μέλη των ONIRAMA έστησαν μια μίνι… συναυλία αφιερωμένη στους ήρωες της νέας καθημερινότητάς μας. Με τις απαραίτητες αποστάσεις, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το δώρο της Lidl Ελλάς στους εργαζόμενούς της άφησε τους πάντες με ένα χαμόγελο ικανοποίησης στα χείλη τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις