Ελλάδα

Ο Θάνος Πλεύρης επισκέφθηκε το μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επισκέψεις σε νοσοκομεία όλης της χώρας πραγματοποιεί ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και σήμερα βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μαιευτήριο «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ».

Συνοδευόμενος από τη Διοίκηση και τους Διευθυντές των Υπηρεσιών του Νοσοκομείου ο Θάνος Πλεύρης περιηγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τους χώρους των νέων χειρουργείων, των νέων αιθουσών ΜΕΘ και ΜΑΦ αλλά και των εξειδικευμένων Ειδικών Μονάδων Αντιμετώπισης Υπογονιμότητας & Στειρότητας & Προγεννητικού Ελέγχου.

Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις ανάγκες υλικοτεχνολογικών Υποδομών & Εξοπλισμού, στη στήριξη του νοσοκομείου μέσω του RRF, Ταμείο Ανάκαμψης, καθώς και στην πρόσληψη ιατρικού και λοιπού προσωπικού.

plevris nosokomeio elena

plevris nosokomeio elena

Γιάννα Σουλάκη \ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΑΑΔΕ: Νέο «σαφάρι» ελέγχων σε εστίαση και καταλύματα – Στην «φάκα» επιχειρήσεις που «ξέχασαν» να δηλώσουν ΦΠΑ
Από ελέγχους της ΑΑΔΕ πιάστηκαν σχεδόν 1.400 επιχειρήσεις και επαγγελματίες που υπέβαλαν μηδενικές δηλώσεις ΦΠΑ, αν και είχαν κανονική οικονομική δραστηριότητα
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ