Ελλάδα

Ο τρελός, το φίδι και η τρύπα. Όσο υπάρχει Πάγκαλος

Όχι ότι το ζητήσαμε αλλά η πολιτική ζωή δεν σ’ αφήνει να πλήξεις όσο υπάρχει Πάγκαλος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καλλιεργεί απλόχερα το είδος της αθυροστομίας, που απελπισμένα αναζητά ένα μαγκωμένο σύστημα για να δημιουργεί την αίσθηση , τελικά ψευδαίσθηση, της κίνησης.

Πιο απλά ο τρελός που ΘΑ βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Τα διάφορα ταμπού, καταλύονται φραστικά από τις αλήθειες Πάγκαλου. Μισές αλήθειες σίγουρα, μιας και η αφοριστική τους εκφορά αποστερεί την πληρότητα, αλλά εξασφαλίζει την σύγκρουση.

Ο κος Τίποτα (ποιος αμφιβάλλει πλέον για το ποιον του κου Αβραμόπουλου;), το φαιό ΚΚΕ που ιερόσυλα σιτίζεται περιφέροντας «λειψανοθήκες και κάρες» σαν άλλη εκκλησία, μαζί κλέβαμε γιατί σας διορίζαμε, δυο στους τρεις δημόσιους υπάλληλους είναι άχρηστοι. Τα τελευταία και πιο πρόσφατα αναφέρονται στο περίφημο σπάταλο και διεφθαρμένο κράτος. Αυτό που κάνει περαίωση γιατί τίποτε άλλο δεν δύναται, και τα λοιπά και τα λοιπά.

Να διαφωνήσεις μαζί του ; Αδύνατο.

Να συμφωνήσεις; Ανεπαρκές.

Αυτό είναι ακριβώς που κάνει μετέωρο το λόγο του κου Πάγκαλου. Δεν υπάρχει κανείς να τον πάει παρακάτω. Να τον μετασχηματίσει παραγωγικά.

Δεν τολμάμε σήμερα να «διαλύσουμε» το άντρο του ΟΣΕ, και τα τόσα άλλα, λιγότερο επώνυμα ΠΑΣΟΚΟμάγαζα που από τη δεκαετία του 80 έγιναν η μεγαλύτερη χωματερή της χώρας. Αυτό το βαθύ ΠΑΣΟΚ που την τελευταία εξαετία απόκτησε και γαλάζιες ρίγες, στέκει ακόμη σχεδόν ανέπαφο και χασκογελά με τις απογραφές, ξελιγώνεται με τις φοροεπιδρομές, γιατί γνωρίζει πως στο τέλος, δηλαδή κοντά στις εκλογές, όλα αυτά θα γίνουν περαιώσεις ή σχέδια εξυγίανσης.

Έτσι ο Πάγκαλος γίνεται ο «πέστα Χρυσόστομε» κάθε φορά που κάποια λυπητερή σε χρήμα είτε κάποια παραβίαση κοινής λογικής και Συντάγματος από Περισσό μεριά μας εξοργίζουν. Το καπάκι που εκτονώνει, βρίζεις μέσω Παγκάλου και περιμένεις την επόμενη φορά.

Άξιος, άξιος.

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ο πιλότος του F-16 βγαίνει σώος από το αεροσκάφος μετά την αναγκαστική προσγείωση στην Ζάκυνθο
Ο χειριστής του μαχητικού, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο, κατάφερε να βγει έγκαιρα, πριν το αεροσκάφος τυλιχθεί στις φλόγες και είναι καλά στην υγεία του
Αεροσκάφος
Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Θεσσαλονίκη - Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος
Οι λιμενικοί κατάσχεσαν ένα σπρέι πιπεριού, ένα ξύλινο γκλοπ, ένα αλουμινένιο μπαστούνι μπέιζμπολ, ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και φυσίγγια, χρηματικό ποσό ύψους 6.374,10 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο
Ναρκωτικά
Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και ο εκμεταλλευτής του βυτιοφόρου που εξερράγη
Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για το αδίκημα της πρόκλησης πυρκαγιάς και έκρηξης με ενδεχόμενο δόλο, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή
Από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο