Ελλάδα

Τροχαίο δυστύχημα στην Αχαία: Νεκρή 46χρονη που έπεσε σε γκρεμό

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 24 Αυγούστου στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων στην Αχαία, λίγα μέτρα πριν από τη διασταύρωση της Βρώσθενας.

Σύμφωνα με το Kalavrytanews, αυτοκίνητο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε γκρεμό βάθους περίπου 15 μέτρων στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων στην Αχαία.

Από το όχημα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μια 46χρονη γυναίκα, η οποία ήταν οδηγός του αυτοκινήτου.

Για τον απεγκλωβισμό και την ανάσυρσή της επιχείρησαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου και της 6ης ΕΜΑΚ, με συνολικά οκτώ πυροσβέστες.

kalavrita troxaio

Στο σημείο έσπευσαν επίσης δυνάμεις της Αστυνομίας Αιγίου, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

kalavrita troxaio

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η εκτροπή του οχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οδηγός λεωφορείου στο Μαρκόπουλο έβρισε και απείλησε σε ηλικιωμένο επιβάτη - «Θα στη στήσω και θα σε σακατέψω»
Ο ηλικιωμένος επιβάτης έκανε παρατήρηση στον οδηγό επειδή εκείνος δεν σταμάτησε το λεωφορείο δεν άφησε στον δρόμο έναν άνθρωπο που περίμενε σε στάση με αποτέλεσμα εκείνος να τον βρίσει και να τον απειλήσει
Μαρκόπουλο: Οδηγός λεωφορείου έβρισε και απείλησε ηλικιωμένο επιβάτη – «Θα στη στήσω και θα σε σακατέψω»
34