Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο τυχαίος έλεγχος που «ξεσκέπασε» το κύκλωμα μαστροπείας και η σεσημασμένη αρχηγός για αρπαγή ανηλίκου

Ο τυχαίος έλεγχος που «ξεσκέπασε» το κύκλωμα μαστροπείας και η σεσημασμένη αρχηγός για αρπαγή ανηλίκου

Ένας τυχαίος έλεγχος μιας 21χρονης κοπέλας στο κινητό της 16χρονης αδελφής, και συγκεκριμένα στο Instagram, στάθηκε αφορμή να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης με το κύκλωμα που εξέδιδε ανήλικες, που προκαλεί φρίκη και αηδία.

Το newsit.gr μέσα από τη δικογραφία ξετυλίγει το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης του κυκλώματος που εξέδιδε ανήλικες.

Ήταν 31 Οκτωβρίου του 2023 όταν μετέβη στο Τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου μια 21χρονη κοπέλα και κατήγγειλε ότι, τρεις ημέρες νωρίτερα, κατόπιν ελέγχου που έκανε στο κινητό τηλέφωνο της ανήλικης αδερφής της, με αφορμή το ότι έλειπε συχνά από το σπίτι και κυρίως βραδινές ώρες, διαπίστωσε συνομιλίες της, στο Instagram, με άνδρα ονόματι «Βαγγέλης», ο οποίος της πρότεινε συνάντηση για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό. Μάλιστα εντόπισε νεότερες συνομιλίες τους (30-10-2023) και όντως όντως, συνοδευόμενη από φίλη της E.A.

Επίσης, κατονόμασε την 25χρονη αρχηγό της “συμμορίας της φρίκης”, ως το πρόσωπο, που εκτός των άλλων, την έχει εξωθήσει στην πορνεία. Συγκεκριμένα την έχει οδηγήσει σε άνδρα ονόματι «Αλέκος» στην πλατεία Βάθης στην Αθήνα, ο οποίος είναι γνωστό ότι πληρώνει ανήλικες κοπέλες για να τις βλέπει γυμνές. Προς απόδειξη των ανωτέρω, η καταγγέλλουσα παρέδωσε στιγμιότυπα οθόνης (screenshots) σε εκτυπωμένη μορφή από τις επίμαχες συνομιλίες.

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, στο οποίο εξεταζόμενη συμπληρωματικά η 21χρονη καταγγέλλουσα, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η ανήλικη αδερφή της τον τελευταίο χρόνο (φθινόπωρο του έτους 2022 και έπειτα) συνευρίσκεται ερωτικά με άνδρες, έναντι χρηματικής αμοιβής, σε ξενοδοχεία και σε άλλους χώρους στην Αθήνα, αναφερόμενη ειδικότερα στον άνδρα με το όνομα «Βαγγέλης», με τον οποίο η ανήλικη αδελφή της συνευρέθηκε επί πληρωμή, τουλάχιστον μία φορά, στις 29-10-2023, σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό, καθώς και στον άνδρα ονόματι «Αλέκος», με τον οποίο συναντήθηκε επίσης επί πληρωμή, τουλάχιστον μία φορά, πριν ένα χρόνο περίπου (πιθανότατα ήταν ο πρώτος «πελάτης» της), στον Κολωνό, επί της οδού Αμβρακίας (γραφείο 1ου ορόφου).

Για τις συναντήσεις αυτές η 21χρονη θεωρεί αποκλειστικά υπαίτια την αρχηγό της συμμορίας η οποία, διατηρώντας φιλική σχέση με την αδελφή της, διευκόλυνε αυτήν στην εύρεση «πελατών», εξωθώντας την κατ΄ αυτόν τον τρόπο στην πορνεία, ενώ έχει παρασύρει στην πορνεία και άλλες ανήλικες κοπέλες, τις οποίες και κατονόμασε. Επιπλέον, κατονόμασε τον Ρ. Μ οδηγό ταξί, ως το άτομο που μετέφερε την αδελφή της και τις άλλες ανήλικες, με το ταξί, από και προς τα ξενοδοχεία που λάμβαναν χώρα τα ερωτικά «ραντεβού», καθώς και άλλον άνδρα, με το όνομα «Ζάχος» (αμφότεροι στο φιλικό περιβάλλον της 25χρονης αρχηγού), με τον τελευταίο να φέρεται να είναι και ο τελευταίος σύντροφος της. Επιπλέον, ανέφερε ότι, η αρχηγός έχει μυήσει στην κοκαΐνη την ανήλικη αδελφή της.

Η κατάθεση της ανήλικης

Το μικρό κορίτσι κατέθεσε στην Ασφάλεια με τη βοήθεια ειδικού ψυχολόγου και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, το καλοκαίρι του 2023, σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία, σε έξοδό της με την 15χρονο ανήλικη φίλη της γνώρισε για πρώτη φορά την 25χρονη αρχηγό, τον σύντροφό της «Ζάχο» και τον ταξιτζή και απευθείας, την ίδια ημέρα, μετέβη μαζί με την φίλη της στην οικία ανδρός ονόματι «Αλέκος» στα Σεπόλια, σε προκαθορισμένο, από την αρχηγό ερωτικό ραντεβού, λαμβάνοντας ως αμοιβή 400 και 450 ευρώ αντίστοιχα ενώ κατέβαλλαν50 η καθεμία στην αρχηγό του κυκλώματος. Ως προς τον άνδρα ονόματι «Βαγγέλης», ανέφερε ότι ουδέποτε έχει συνευρεθεί ερωτικά μαζί του, γνωρίζει όμως ότι αυτός συνευρίσκεται έναντι αμοιβής με ανήλικες, σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, μεταξύ των οποίων και με την ανήλικη φίλη της E.A.

Επίσης, ανέφερε ότι, εκτός από την ίδια και τη φίλη της και τρεις ακόμα ανήλικες, που έκαναν παρέα με την αρχηγό, επιδίδονταν και αυτές σε ερωτικά ραντεβού έναντι αμοιβής.

Η αρχηγός

Σχετικά με τη μεγάλη αρχηγό προέκυψε ότι, ιδίως από το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα, έχοντας αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τις ανήλικες, διευκόλυνε αυτές στην εύρεση «πελατών» για πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις, εξωθώντας αυτές στην πορνεία, λαμβάνοντας και μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε κάθε ανήλικη από τη δραστηριότητα αυτή (συνήθως από πενήντα από 50 μέχρι 100 ευρώ ανάλογα με τα χρήματα που εισέπρατταν οι ανήλικες), ενώ πολλές φορές τις συνόδευε η ίδια στα ραντεβού.

Επίσης, κάποιοι από τους «πελάτες», οι οποίοι συνευρίσκονταν με δυο συγκεκριμένες ανήλικες, σε συνεννόηση με την κατηγορουμένη, παρείχαν ως αμοιβή σε αυτές, αντί χρημάτων, κοκαΐνη, προς χρήση. Επίσης η αρχηγός είναι σεσημασμένη για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 324 του Π.Κ. «Αρπαγή Ανηλίκου».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις