Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΟΑΕΔ Δώρο Πάσχα – προπληρωμή επιδομάτων

ΟΑΕΔ Δώρο Πάσχα – προπληρωμή επιδομάτων

Από αυτήν την Παρασκευή καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα και προπληρώνονται τα επιδόµατα ανεργίας. Tι ανακοινώνει ο Οργανισµός Απασχόλησης Εργατικού Δυναµικού.

Ανακοινώθηκε από τον Οργανισµό Απασχόλησης Εργατικού Δυναµικού (ΟΑΕΔ) ότι από την Παρασκευή 07.04.2017 θα καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα και θα προπληρωθούν τα επιδόµατα ανεργίας.

Διαβάστε σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ:

• Από την Παρασκευή 07.04.2017 καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούµενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας µητρότητας.

• Από την Παρασκευή 07.04.2017 προπληρώνονται τα επιδόµατα ανεργίας, τα επιδόµατα µακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήµατα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουµένων, που κανονικά θα καταβάλλονταν από 07.04.2017 µέχρι και 23.04.2017. Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισµού στους τραπεζικούς λογαριασµούς των δικαιούχων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτουµένων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήµατος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουµένων και των µακροχρονίως ανέργων στα χρονικά διαστήµατα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε