Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

ΟΑΕΔ – Κοινωνικός Τουρισμός 2017: Λήγει σήμερα η προθεσμία για ενστάσεις

ΟΑΕΔ – Κοινωνικός Τουρισμός 2017: Λήγει σήμερα η προθεσμία για ενστάσεις

Μέχρι σήμερα, 23/3 έχουν δικαίωμα ένστασης οι δικαιούχοι που κατέθεσαν αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, κατά των αποτελεσμάτων των Πινάκων. Δείτε τι δικαιολογητικά χρειάζονται, σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ

.

Μέχρι σήμερα 23/3 και ώρα 23:59 έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων, οι Δικαιούχοι και οι Πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχήςστο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού. Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες του ΟΑΕΔ (Οργανισμού Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού).

Πώς υποβάλλεται η ένσταση

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.

Τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς κατατίθενται

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Δικαιούχων, είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά, είτε κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ μέχρι την 24.03.2017 και ώρα 13.00.

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Παρόχων σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων.

Πότε ξεκινά η υλοποίηση του προγράμματος

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων και τη δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο θα έχει 12μηνη διάρκεια.

Επισκεφτείτε εδώ την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε