Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΟΑΕΔ ΣΟΧ1/2018: Οδηγίες για τις αιτήσεις

ΟΑΕΔ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας. Διαβάστε την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην ΣΟΧ1/2018.

Από σήμερα, Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 έως και την Δευτέρα 19 Μαρτίου και ώρα 15:30 θα διαρκέσει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων, για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας, σύμφωνα με την ΣΟΧ1/2018.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά
την αίτηση – υπεύθυνη δήλωση ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 μέσω των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την Ανακοίνωση ΣΟΧ 1, οι προς πλήρωση θέσεις ΙΔΟΧ είναι 478, με 9μηνη διάρκεια και 4ωρη απασχόληση, για κτίρια του ΟΑΕΔ εντός του Νομών Αττικής Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δράμας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρεβέζης, Ρεθύμνης, Ροδόπης, Σάμου, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου.

Η διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης

Οι υποψήφιοι εισέρχονται στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ στην σχετική σελίδα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης και καταχωρούν τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασής τους (username και password) στο TAXISnet. Στη συνέχεια συμπληρώνουν και υποβάλλουν ηλεκτρονικά το έντυπο της αίτησης-
δήλωσης.

Οι υποψήφιοι, για να γίνουν δεκτοί στη διαδικασία επιλογής, πρέπει να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν. Ειδικότερα για τους υποψήφιους των Βρεφονηπιακών Σταθμών (ΒΝΣ) είναι απαραίτητο να προσκομίσουν κατά την πρόσληψη στον Φορέα πιστοποιητικό υγείας σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. Υ1α/Γ.Π.οικ76785 (ΦΕΚ 3758/τ.Β΄/25-10-2017 Υπουργική Απόφαση.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Χρόνος Ανεργίας (Από 4 έως 6 μήνες)
  • Τρίτεκνος ή πολύτεκνος ή τέκνο τρίτεκνης ή πολύτεκνης οικογένειας
  • Ανήλικα τέκνα
  • Γονέας ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας
  • Βαθμός βασικού τίτλου
  • Εμπειρία
  • Κτηθείσα σε κτίρια ή υπηρεσίες του δημόσιου τομέα ή στον ιδιωτικό τομέα
  • Αναπηρία υποψηφίου με ποσοστό τουλάχιστον 50%
  • Αναπηρία γονέα, τέκνου, αδερφού ή συζύγου

Επισημάνσεις:

Υποβολή αιτήσεως μετά την καταληκτική ημερομηνία που θα ορισθεί με Ανακοίνωση της
Διοικήτριας του ΟΑΕΔ δεν είναι δυνατή.

Αιτήσεις που υποβάλλονται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο και όχι μέσω των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ δεν εξετάζονται.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις