Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΟΑΕΔ Βρεφονηπιακοί σταθμοί 2018-2019: Τελικά αποτελέσματα

βρεφονηπιακοί σταθμοί

Ανακοινώθηκαν από τον ΟΑΕΔ τα τελικά αποτελέσματα με τα βρέφη και τα νήπια που θα φιλοξενήσουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί 2018 – 2019. Τι ισχύει.

Σήμερα, 19-6-2018 αναρτήθηκαν ηλεκτρονικά οι τελικοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2018–2019. Οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν τα βρέφη και τα νήπια! Δείτε τα αποτελέσματα.

ΟΑΕΔ Βρεφονηπιακοί Σταθμοί 2018-2019: Τελικά αποτελέσματα

Ανακοινώθηκε ο:

  • Πίνακας κατηγορίας βρεφών Α (βρέφη από 8 μηνών έως 1,5 ετών)
  • Πίνακας κατηγορίας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 ετών έως 2,5 ετών)
  • Πίνακας κατηγορίας νηπίων (νήπια από 2,5 ετών έως την προσχολική ηλικία)

Οι τελικοί πίνακες καταρτίστηκαν από τις τριμελείς Β΄βάθμιες επιτροπές εξέτασης ενστάσεων και επιλογής των υποψηφίων βρεφών και νηπίων. Οι εργασίες των επιτροπών έγιναν με αυτοματοποιημένο διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω ηλεκτρονικού συστήματος μοριοδότησης.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα αποτελέσματα  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ian.oaed.gr/apprenet/bns ή στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς που υπέβαλαν την αίτησή τους.

Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες

  • Η λειτουργία των Βρεφονηπιακών Παιδικών Σταθμών αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου του επομένου έτους, επί πέντε ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το ωράριο λειτουργίας των Σταθμών ξεκινά την 6:45 π.μ και τελειώνει στις 16:00 μ,μ,
  • Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί διακόπτουν τη λειτουργία τους, για τις θερινές διακοπές τον μήνα Αύγουστο και α) από 24 Δεκεμβρίου μέχρι και την 5η Ιανουαρίου, β) από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή του Θωμά, καθώς και κατά τις επίσημες αργίες των Δημοσίων Υπηρεσιών και τις τοπικές εορτές.
  • Στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς, εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που εξασφαλίζει την αρμονική ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών.
  • Η φιλοξενία των βρεφών- νηπίων είναι δωρεάν.

Διαβάστε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις