Ελλάδα

ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ΟΓΑ – Δείτε τα ένσημά σας στο www.atlas.gov.gr

Στο www.atlas.gov.gr μπορούν οι ασφαλισμένοι σε ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΙΚΑ να δουν τα ένσημά τους. Δείτε πως μπορείτε να τα βρείτε στο ίντερνετ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ατομικό ηλεκτρονικό ασφαλιστικό βιογραφικό, έχουν αποκτήσει όλοι οι ασφαλισμένοι της χώρας ενώ παράλληλα έχουν, μέσω του διαδικτύου (internet), άμεση πρόσβαση στα ατομικά στοιχεία τους, ώστε να παρακολουθούν την καταγραφή των ενσήμων τους. Ο «ψηφιακός λογαριασμός ασφάλισης» είναι μοναδικός για κάθε ασφαλισμένο με προσωπικό κωδικό, ενώ προβλέπεται και η δημιουργία εθνικού μητρώου εργοδοτών, προκειμένου να χορηγείται ηλεκτρονικά, η ασφαλιστική ενημερότητα.

Το συγκεκιμένο σύστημα, καλύπτει αρχικά τα τελευταία 23 ασφαλιστικά χρόνια. Οι ασφαλισμένοι σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ και τους 2 μεγαλύτερους τομείς του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ μπορούν να επισκεφθούν το web site www.atlas.gov.gr να επιλέξουν «Ασφαλιστικό Βιογραφικό» και να καταχωρήσουν τους κωδικούς τους στο Τaxis και τον ΑΜΚΑ τους.

Η πρόσβαση γίνεται με τη χρήση των κωδικών του ΤΑΧΙSnet της ΓΓΠΣ (username και password) και απαιτείται η γνώση του ΑΜΚΑ. Στην οθόνη θα εμφανιστούν συνοπτικά τα διαστήματα ασφάλισης σε κάθε φορέα και με την επιλογή εκτύπωση θα οι ασφαλισμένοι θα δουν αναλυτικά όλες τις εγγραφές για κάθε φορέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανεβάζουν ξανά ρολά τα καταστήματα της Pizza Fan - Επιστρέφουν οι 2.000 εργαζόμενοι, μέχρι τη Δευτέρα οι πληρωμές τους
Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να στελεχωθεί το τηλεφωνικό κέντρο για να λειτουργήσει και να συνδεθεί με όλα τα υποκαταστήματα - τα 109 υποκαταστήματα και franchise σε ολόκληρη τη χώρα
Pizza Fan: Ανεβάζουν ξανά ρολά τα καταστήματα – Επιστρέφουν οι 2.000 εργαζόμενοι, μέχρι τη Δευτέρα οι πληρωμές τους
Δολοφονία στις Σέρρες: «Αποκλείω να το έκανε ο γιος, το θύμα μου είχε πει ότι τον παρενοχλούν κάποιοι» λέει γειτόνισσα του πατέρα
«Ο γιος ήταν φοβισμένος, ήθελε να πάει στην αστυνομία, το θύμα όταν έπινε δημιουργούσε φασαρίες και χτυπούσε και τη γυναίκα του, έχουν περάσει δύσκολα», λέει γειτόνισσα του 68χρονου στο newsit.gr
Το θύμα και ο γιος του που κρίθηκε προφυλακιστέος