Ελλάδα

ΟΑΕΕ: Κανονικά οι συντάξεις Οκτωβρίου

Κανονικά θα καταβληθούν οι συντάξεις του Οκτωβρίου δήλωσε ο διοικητής του ΟΑΕΕ Δημήτρης Τσακίρης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως είπε, στο ΑΠΕ – ΜΠΕ θα καταβληθούν κανονικά στο τέλος του τρέχοντος μήνα, ενώ για τις συντάξεις των μηνών Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2016 και Ιανουαρίου 2017 τόνισε ότι σχεδιάζεται η εξασφάλιση των απαιτούμενων ποσών και πιστώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό δήλωσε ο διοικητής του ΟΑΕΕ εντάσσεται και η απόφαση του ΔΣ του ΟΑΕΕ της 21-9-2016 με την οποία υποβάλλεται αίτημα στα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας για την έκδοση ΚΥΑ με σκοπό την χορήγηση από τον ΑΚΑΓΕ δανείου για την κάλυψη τυχόν ελλείμματος, ώστε να καταβληθούν στο ακέραιο οι συντάξεις.

Αυτό όμως σημείωσε ότι είναι σύνηθες γεγονός καθώς κάτι ανάλογο συνέβη και τα έτη 2014 και 2015. Παραδέχτηκε ωστόσο ότι τα αποθεματικά του ΟΑΕΕ δεν είναι ανθηρά καθώς η μηνιαία εισπραξιμότητα κυμαίνεται σε ποσοστό 50-55%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από το 2013 ξεκίνησε η ίδρυση εικονικών επιχειρήσεων από τον Φίλιππο Καμπούρη - Ο «Mr. Κωλοτούμπας» και οι χρηματικές ροές προς το ΛΑΟΣ
Ο Φίλιππος Καμπούρης σε συνεργασία με τη σύζυγό του, είχε αναλάβει να μεταφέρει τις κατευθύνσεις στα υπόλοιπα οκτώ μέλη της οργάνωσης - Έκλεινε εταιρίες χωρίς να καταβάλλει τις ασφαλιστικές εισφορές
Ο Δημήτρης Καμπούρης με την σύζυγό του 17