Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΟΑΚΑ: Viral ο «Χοσέ» Γιώργος Καπουτζίδης από τις θρυλικές «Σαββατογεννημένες»

ΟΑΚΑ: Viral ο «Χοσέ» Γιώργος Καπουτζίδης από τις θρυλικές «Σαββατογεννημένες»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης πρωταγωνίστησε στις «Σαββατογεννημένες» και 20 χρόνια μετά την προβολή της, η σειρά γίνεται viral με αφορμή ένα απόσπασμα που συνδέεται με το ΟΑΚΑ και το στέγαστρο Καλατράβα…

Το ΟΑΚΑ παραμένει κλειστό μετά τις αποκαλύψεις για το στέγαστρο Καλατράβα και το όλο θέμα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα, επαναφέρει στο προσκήνιο μέχρι και τις «Σαββατογεννημένες». Στο απόσπασμα που αναπαράγεται όλο και περισσότερο τα τελευταία 24ωρα στα social media, ο «Χοσέ» που υποδύεται ο Γιώργος Καπουτζίδης  ρωτά με καχυποψία τη «σενιόρα Σούλα», πού βρήκε η Ελλάδα τα λεφτά για να κάνει Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Αυτά τα στάδια που φτιάχνετε, θα είναι γερά ή θα αρχίσουν… θα στέκονται ή θα πέφτουν οι τοίχοι;», συνεχίζει και ακολουθεί η επόμενη απορία: «Αν, λέω αν, αρχίσουν και γκρεμίζονται και μένουν μισά, θα τα κάνουν κι αυτά αγαλματάκια και θα τα πουλάνε;», προκαλώντας την οργή της Σούλας, με έναν ακόμη ομηρικό καβγά να ξεσπά ανάμεσά τους.

Το σχετικό απόσπασμα άρχισε να κάνει το γύρο των social media με πολλούς που ανεβάζουν το σχετικό βίντεο να κάνουν λόγο για προφητεία και για δικαίωση του «Χοσέ».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις