Ελλάδα

ΟΑΣΑ: Επέκταση λεωφορειακής γραμμής του 420 στο Δήμο Πειραιά

Επεκτείνεται η λεωφορειακή γραμμή Πειραιάς - Αγ. Ανάργυροι στο Δήμο Πειραιά. Τα δρομολόγια σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, ξεκινούν από 1η Οκτωβρίου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την επέκταση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 420 «Πειραιάς – Αγ. Ανάργυροι (μέσω Κηφισού)» στο Δήμο Πειραιά και την μεταφορά της αφετηρίας από τον Αγ. Διονύσιο στην Ακτή Βασιλειάδη, εντός της πύλης Ε1 του λιμένα Πειραιά.

Με την επέκταση της γραμμής του λεωφορείου ΟΑΣΑ και τη μεταφορά της αφετηρίας θα αναβαθμιστεί η εξυπηρέτηση των εργαζομένων και επισκεπτών των εγκαταστάσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Τελωνείου και του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΑ για την επέκταση του 420

Η λεωφ. γραμμή 420 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (μέσω ΚΗΦΙΣΟΥ) είναι μια διαδημοτική γραμμή που έχει τα άκρα της στους Δήμους Πειραιά και Αγ. Αναργύρων. Διέρχεται από τη Λ. Κηφισού, συνδέοντας δυτικά προάστια (Νίκαια, Α.Ι. Ρέντης, Αιγάλεω, Περιστέρι, Αγ. Ανάργυροι) της Αττικής, καθώς και τον υπεραστικό σταθμό λεωφορείων ΚΤΕΛ Κηφισού με τον Πειραιά και το λιμάνι.

Η νέα αφετηρία και η τροποποιημένη διαδρομή, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, θα λειτουργεί καθημερινά από την έναρξη των δρομολογίων έως τις 20:00, ενώ στο υπόλοιπο της ημέρας θα έχει αφετηρία, όπως και σήμερα στον Άγιο Διονύσιο, καθώς οι πύλες του λιμένα κλείνουν κατά τις νυχτερινές ώρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ακαδημία Αθηνών: Μεσίστια για τρεις ημέρες η σημαία για την απώλεια του ακαδημαϊκού Κωνσταντίνου Τσουκαλά
«Περνάει στην αιωνιότητα ως ένας σημαίνων Κοινωνικός Φιλόσοφος, ο οποίος άφησε μία πολύτιμη παρακαταθήκη στην ελληνική και διεθνή κοινότητα με το πολυσχιδές ακαδημαϊκό του έργο»
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς σε ηλικία 89 ετών – Από τη Νομική Αθηνών και το Yale στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ
Ο διακεκριμένος ακαδημαϊκός και κοινωνιολόγος είχε διδάξει σε κορυφαία πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού – Αύριο, Τετάρτη(19.08.2026), το τελευταίο «αντίο» στη Ριτσώνα
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας ζητά από τις εταιρείες ενοικίασης ελικοπτέρων να κάνουν ελέγχους στα Bell 206
Η ΑΠΑ ζητά από όλες τις εταιρείες που έχουν ελικόπτερα Bell 206 εγγεγραμμένα στο ελληνικό νηολόγιο να προχωρήσουν πριν από κάθε επόμενη πτήση σ έλεγχο του συστήματος του ουραίου στροφείου
Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου